INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

VIDEO "Dublă", victorie și primul loc » Nicolae Stanciu a reușit două goluri superbe pentru Sparta Praga

FOTO: Twitter Sparta Praga
FOTO: Twitter Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 21:31

Nicolae Stanciu a înscris azi două goluri pentru Sparta Praga, în victoria categorică reușită de echipa sa pe teren propriu cu Slovan Liberec, scor 4-1.

Românul a deschis scorul superb, în minutul 18. A luat pe cont propriu o acțiune, a driblat doi jucători și a înscris cu un șut plasat. (VIDEO cu golul lui Stanciu, AICI)

Până la pauză, Sparta Praga a mai înscris de două ori după "dubla" ghanezului Benjamin Tetteh, oaspeții reușind golul de onoare în finalul partidei. 

Stanciu nu s-a oprit însă aici și a mai punctat o dată în minutul 90, grație unui șut imparabil de la 20 de metri (VIDEO cu golul, AICI)

Florin Niță și Chipciu au fost integraliști, în timp ce Bogdan Vătăjelu nu a fost în lot.

Sparta Praga a urcat temporar pe primul loc, cu 23 de puncte, însă echipa celor 4 români ar putea fi detronată de Slavia Prafa și Viktoria Plzen, care joacă duminică, respectiv luni. 

Vezi și:  Cosmin Olăroiu, făcut mat de Cannavaro. A condus cu 2-0, dar a pierdut: 2-3! Dan Petrescu, victorie mare în fața echipei de pe locul 2!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
observator_federal
observator_federal  •  23 Septembrie 2018, 18:06
Postat de Radu Fifea pe 23 Septembrie 2018, 13:59

Diferenta intre cei doi este ca Stanciu joaca meci de meci, in timp ce Baluta intra cate 10 minute pe meci. Pricepi ma praz, sau trebuie sa-ti desenez?

Nu ai înțeles tu: Stanciu este o piază-rea indiferent unde joacă... Va ajunge probabil cel mai scump transfer din campionatul Slovaciei, apoi din campionatul Andorei ș.a.m.d. Băluță va trece în seara asta pe locul I iar dacă joacă sau nu titular asta depinde de cum își dozeză Slavia efortul jucătirilor între campionat și Europa League.

102031457272119
Radu Fifea  •  23 Septembrie 2018, 13:59
Postat de observator_federal pe 23 Septembrie 2018, 13:45

Bravo, ce să zic, deși cred că suporterii belgieni știu cel mai bine câte speranțe a confirma.. Dar Sparta l-a luat pe Stanciu ca să joace în cupele europene, obiectiv ratat însă! Și, tipic pentru Stanciu, "reușita" s-a continuat cu demiterea antrenorului iar Nicușor și-a cerut scuze suporterilor cehi. Asta pe când Slavia Praga (unde joacă Alex Băluță) a învins joi pe Bordeaux , în primul meci din grupe...

Diferenta intre cei doi este ca Stanciu joaca meci de meci, in timp ce Baluta intra cate 10 minute pe meci. Pricepi ma praz, sau trebuie sa-ti desenez?

observator_federal
observator_federal  •  23 Septembrie 2018, 13:46

Bravo, ce să zic, deși cred că suporterii belgieni știu cel mai bine câte speranțe a confirmat Stanciu... Sparta l-a luat pe Stanciu ca să joace în cupele europene, obiectiv ratat însă! Și, tipic pentru Stanciu, "reușita" s-a continuat cu demiterea antrenorului iar Nicușor și-a cerut scuze suporterilor cehi. În vremea asta, Slavia Praga (unde joacă Alex Băluță) a învins joi pe Bordeaux , în primul meci din grupele Europa League...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează