INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NANTES - MARSEILLE 0-1

VIDEO+FOTO Canar imperial » Tătărușanu a debutat cu 5 parade de senzație în poarta lui Nantes, dar a luat gol în ultimele minute

Foto: Arnaud Duret
Foto: Arnaud Duret

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2017 20:06

Ciprian Tătărușanu a debutat astăzi în poarta lui Nantes și a făcut-o foarte bine, dar pe final a fost învins de Ocampos și Marseille a câștigat cu 1-0.

Românul a strălucit la debutul în Ligue 1. Titularizat în premieră de Ranieri, portarul român a salvat-o extraordinar pe Nantes în 5 situații critice, dar s-a predat în minutul 88.

Tătărușanu n-a așteptat decât un meci până să ia în primire poarta lui Nantes. Neconvocat cu Lille, Ciprian a răsplătit încrederea acordată de Ranieri și a dovedit că investiția de 2,5 milioane E chiar merită. Românul a debutat excelent pe "La Beaujoire", deși "canarii" au cedat cu OM (0-1).

A zburat prin careu

Tătă a intrat brusc în focuri, OM presând din start. Paradă eficientă la șutul din marginea careului trimis de Anguissa (3). Și reflex formidabil la "capul" lui Thauvin (7), balon deviat tot în corner! A dat încredere colegilor și la fazele fixe, a ieșit sigur pe centrări. A închis poarta într-o primă parte ghinionistă a "canarilor", Ranieri fiind obligat să facă toate schimbările, din cauza accidentărilor! A treia superintervenție a reușit-o la "capul" lui Germain sub transversală (34), după un corner. I-a disperat pe oaspeți, evitând până la pauză încă un gol (45), reflex cu piciorul la Maxime Lopez!

Ce ghinion pe final!

Iureșul marseillez s-a mai potolit la reluare. Ciprian a privit mai relaxat jocul. A fost rândul celuilalt goalkeeper, Mandanda, să se remarce, la șutul lui Diego Carlos. A răspuns și Tătă, cu piciorul, în fața aceluiași Maxi Lopez (75). Thauvin l-a învins, dar marcase din ofsaid. Nu a mai avut ce face în 6 metri, singur cu Ocampos. Românul a scos inițial, apoi mingea a deviat din atacant în gol! 

9intervenții reușite a avut Tătărușanu la debutul său în Ligue 1 în poarta lui Nantes, cu Marseille

 Vezi VIDEO cu golul luat de Tătărușanu!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1745flo
1745flo  •  12 August 2017, 20:48

Canar penibil mai degraba atunci cand pierzi meciul de pe teren propriu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close