INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LEVSKI - LUDOGOREȚ 0-2

VIDEO + FOTO Cosmin Moți a provocat un scandal uriaș în Bulgaria! Fanii au vrut să intre pe teren să-l bată + fundașul, scos cu jandarmii de pe teren

Cosmin Moți // FOTO: Twitter +9   FOTO
Cosmin Moți // FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 11:30

Ludogoreț a câștigat pe terenul lui Levski, scor 2-0, grație golurilor marcate de Claudiu Keșeru și Cosmin Moți. După 3 etape din play-off bulgar, Ludogoreț are 3 puncte avans față de ȚSKA Sofia.

Finalul meciului Levski - Ludogoreț a fost incendiar. Cosmin Moți, 34 de ani, a marcat din penalty în minutul 80 și a sărbătorit în fața suporterilor adverși. Fundașul român a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Fanii lui Levski au răbufnit după gestul lui Moți. Aceștia s-au enervat și au vrut să intre pe teren pentru a se răzbuna.

A fost nevoie de intervenția în masă a forțelor de ordine pentru a-i calma pe fanii lui Levski careu intraseră deja pe pista de atletism. Mai mult, jandarmii l-au escortat pe Cosmi Moți în afara terenului pentru a-l feri de furia fanilor rivali.

 

„Cel puțin 5 etape de suspendare”

Pavel Kolev, directorul executiv de la Levski, l-a criticat pe Cosmin Moți și cere ca acesta să primească o pedeapsă dură.

Moți a provocat intenționat. Pentru așa ceva, trebuie o suspendare de cel puțin cinci meciuri. Pentru un astfel de gest, în alte părți, îți termini cariera”, a declarat Pavel Kolev pentru Sportal.bg.

Vezi și:

VIDEO Claudiu Keșeru și Cosmin Moți, goluri pentru Ludogoreț în play-off-ul din Bulgaria » Fundașul a fost eliminat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  15 Aprilie 2019, 20:11

nornal, e un dinamovist fara scoala si grozav. un ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fc_laika_vitan_barzesti
fc_laika_vitan_barzesti  •  15 Aprilie 2019, 19:43

dacă se atingeau de un singur fir de păr din capul fratelui nostru Moti, noi cei din PCH săream pentru fratele nostru si ii jucam în picioare pe bulgari, nu rămâneau lucrurile asa

codez88
codez88  •  15 Aprilie 2019, 19:44
Postat de Muzzi Ciprian pe 15 Aprilie 2019, 16:03

CR7 s-a prins de uouo ca raspuns la ceea ce a facut Diega Simeone in tur, adica acelasi lucru! banuiesc ca nu stiai asta!

Si care gest ti se pare mai obscen? Cel al lui Simeone/Ronaldo, sau cel al lui Moti, care doar a ridicat mainile spre cer?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează