INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL SHABAB

VIDEO+FOTO Fabulos! Cum a apărut Budescu la prezentarea la Al Shabab

Foto: Twitter Al Shabab +3   FOTO
Foto: Twitter Al Shabab

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2018 23:22

Constantin Budescu a fost prezentat oficial astăzi de Al Shabab, care l-a cumpărat de la FCSB în schimbul a 2,5 milioane de euro.

Mijlocașul în vârstă de 29 de ani și-a făcut apariția la prezentare în haine tradiționale arăbești. Românul a avut parte și de o prezentare video de-a dreptul senzațională.

Budescu a semnat cu arabii pe 3 ani și îl așteaptă la Al Shabab și pe Denis Alibec, jucător dorit de Marius Șumudică, antrenorul echipei.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (20)
maxp
maxp  •  14 Iulie 2018, 15:20
Postat de h0ulk pe 13 Iulie 2018, 09:17

E plin de prostanaci pe aici. Fotbalul este jobul lui si din asta trebuie sa castige. Îl doare pe el undeva de echipa națională, pe bună dreptate. El se gândește la familia lui, are copii de crescut. Bravo Budescu!

Eu nu zic ca n-ai dreptate, nu stiu cati dintre noi ar refuza o marire de salariu de 4-5 ori mai mare dintr-o tara araba, indiferent de domeniul in care lucram. Sigur, nu ne place acolo, stam 1-2 ani si ne intoarcem acasa, dar am castigat cat pentru 8-10 ani pentru aici. Totusi exemplul tau nu e bun, s-o gandi la familia si copiii sai, dar eu nu cred ca ai nevoie de sute de mii de euro anual ca sa-ti cresti copilul. Unii au ales acesti bani, desi nu erau muritri de foame oricum, in detrimentul unei posibile cariere la nivel inalt si a unei posibile sume semanatoare, daca nu mai mari, dar intr-un viitor mai indepartat. Nu e cazul lui Budescu, ca el n-are absolut nicio perspectiva in fotbalul mare, el era normal sa accepte asa ceva cu ochii inchisi, practic EVENTUAL renunta doar la echipa nationala, care vorba ta, e doar un stres in plus. Omul a fost facut de suporteri si de presa mare vedeta a echipei nationale, ca in realitate nu avea ce cauta pe-acolo, ne mai amintim de Elton, cum a aparut unul mai mingicar pe la noi, zici c-a venit ceva zeitate a sportului astuia, fara sa mai conteze eficienta de care dadea dovada. Nu putem zice nici ca suntem o tara care chiar sa se priceapa la fotbal.

h0ulk
h0ulk  •  13 Iulie 2018, 09:17

E plin de prostanaci pe aici. Fotbalul este jobul lui si din asta trebuie sa castige. Îl doare pe el undeva de echipa națională, pe bună dreptate. El se gândește la familia lui, are copii de crescut. Bravo Budescu!

mosvasile
mosvasile  •  13 Iulie 2018, 09:15

Sumi asta se tine de spectacole!Mai are sa-l transforme in cadana pe Costica!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează