INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO + FOTO Imagini inedite cu Marius Șumudică în Arabia » Dans pe o melodie specială pentru el :D

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 20:39

Marius Șumudică se simte perfect în Arabia Saudită, acolo unde e pe locul 3 cu Al Shabab.

După victoria cu Al Batin, 4-0, Marius Șumudică a celebrat azi Crăciunul, alături de familie și de staff-ul său. Într-un video postat de fiica sa, Sarah, Șumudică apare dansând într-o cameră de hotel, pe aceeași melodie grecească pe care a petrecut și câștigarea campionatului cu Astra.

 

 
Marius Șumudică

VIDEO + FOTO Imagini de senzație cu Marius Șumudică A făcut show în Arabia pe ringul de dans --- https://www.gsp.ro/international/stranieri/video-foto-imagini-de-senzatie-cu-marius-sumudica-a-facut-show-in-arabia-pe-ringul-de-dans-556166.html

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Marţi, 25 decembrie 2018

Marius Șumudică nu are prea mult timp liber. Al Shabab va juca pe 28 decembrie cu Al Hazem, locul 13, într-un meci din etapa a 15-a din prima ligă arabă. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
fibra
fibra  •  26 Decembrie 2018, 09:01

Nu exista nici cea mai mica speranta ca vom deveni normali,ba dimpotriva nici nu mai avem unde sa ne afundam suntem terminati. Dominatia prostului gust cocalaresc.

gerularupeimana
gerularupeimana  •  26 Decembrie 2018, 05:07

Mda, stire de doi lei marca ghesepe. Sumudica nu are nici o vina, ziharistii astia de doi lei ne baga pe gat numai prostii.

alenb
alenb  •  25 Decembrie 2018, 22:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează