INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO + FOTO Încă un român la o echipă din în Serie A! » Astăzi a fost prezentat

FOTO: Facebook @Cătălin Sărmășan +2   FOTO
FOTO: Facebook @Cătălin Sărmășan

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 20:08

Raul Șteau (17 ani) a semnat o înțelegere cu italienii de la Sassuolo. Promițătorul mijlocaș al naționalelor de juniori va face parte din lotul lui Sassuolo pentru următoarele două sezoane și jumătate.

Anunțul oficial a fost făcut astăzi de agentul Cătălin Sărmășan. Șteau se antrenează de mai bine de două luni cu formația italiană, fiind
chemat chiar și la sesiunile primei echipe.

„Nu e deloc impresionat de zecile de milioane care se rostogolesc zilnic sub ochii lui pe terenul de antrenament al echipei de Serie A”, a precizat agentul tânărului fotbalist. 

Vezi și: 

FOTO Cristi Ganea, prezentat OFICIAL la noua echipă » Primele declarații, ce număr va purta și cum îl caracterizează noul antrenor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
129092117557019
Sofia Ioana  •  11 Ianuarie 2019, 01:54

Din clipul postat se observa ca are doar un picior(stangul) ,pase cu latul de maxim 5 m si goluri(mai mult penaltyuri) executate toate cu latul.nu vreau sa par hater dar nu va mai infierbantati asa repede!!un jucator mediu-normal..wtf?!!

magic4ever
magic4ever  •  10 Ianuarie 2019, 23:36

Un tanar promitator...succes in Italia!

chromophobia
chromophobia  •  10 Ianuarie 2019, 22:44

Eu nici n-am auzit de el.Doamne ajuta sa fie sanatos si serios

Vezi toate comentariile (3)
Comentează