INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

VIDEO + FOTO OFICIAL Sparta Praga l-a prezentat pe Stanciu în stilul marilor echipe din Europa

FOTO: Facebook Sparta Praga
FOTO: Facebook Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 16:05

Nicolae Stanciu (24 de ani) a fost astăzi prezentat oficial la noua sa formație, Sparta Praga. 

 Cehii au postat astăzi pe site-ul oficial primele imagini cu Stanciu în tricoul Spartei Praga și i-au pregătit un filmuleț de prezentare în stilul marilor echipe de pe continent. 

 

INTERVIU CU STANCIU

"Pentru mine a fost foarte important să mă simt dorit la Sparta. Toată lumea pe care am întâlnit-o la negocieri a fost atât de jovială. Îmi doresc să răsplătesc încrederea pe care mi-au acordat-o.

Am discutat mult cu Bogdan Vătăjelu. Mi-a scris chiar în timpul pregătirilor cu Anderlecht. Mi-a povestit tot despre oraș. Îl știu și pe Rio Mavuba. Obșinuiam să urmăresc Ligue 1 când evolua la Lille.

Am venit aici pentru trofee. Ăsta a fost țelul meu și la Steaua sau Anderlecht. Vreau să le obțin și în tricoul Spartei. Va fi dificil, dar sezonul viitor sunt sigur că vom reuși", a declarat Stanciu pentru site-ul oficial al cehilor. 

5 milioane de euro este suma pe care Sparta Praga o va plăti pentru a-l avea pe Stanciu. La acești bani se mai adaugă alte 4 milioane în funcție de performanțele românului: goluri/meciuri în Champions League și Europa League, plus trofee în Cehia în cei 3,5 ani de contract.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
847153178690789
Ticu Troya  •  24 Ianuarie 2018, 08:41

A fost prezentat pe un stadion gol golut , ca sa nu-l huiduie lumea !

visitor1
visitor1  •  24 Ianuarie 2018, 03:28

Platitor de taxe si fin cunoscator al culturii cehesti?

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Ianuarie 2018, 18:57
Postat de Razvan Claudiu pe 23 Ianuarie 2018, 16:52

Echipa mare Sparta Praga asta!Si ce stadion satesc are!

Care ar fi explicatia ca in Cehia ,tara mult mai industrializata decat a noastra nu sunt stadioane atat de moderne ca la noi? La noi se construiesc pe bani publici.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează