INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

VIDEO Nebunie absolută la meciul lui Stanciu și Chipciu din Cehia! Sparta Praga a ratat două penalty-uri și a avut 2 jucători eliminați

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 20:06

Sparta Praga a pierdut în deplasare la Slovacko, scor 2-1, într-un meci în care a ratat două lovituri de la 11 metri și a avut doi jucători eliminați.

Alexandru Chipciu și Nicolae Stanciu au fost integraliști în thriller-ul din Cehia, în timp ce Florin Niță a privit doar de pe banca de rezerve.

Prima repriză a fost una destul de liniștită. Singurul eveniment notabil a fost lovitura de la 11 metri ratată de gabonezul Guelor Kanga în minutul 23. Repriza secundă a fost diametral opusă. Oaspeții au deschis scorul în minutul 61, prin vârful Matej Pulkrab.

Ultimul sfert de oră a fost o adevărată nebunie. Kanga a văzut cartonașul roșu în minutul 78. Tomas Zajic a restabilit egalitate în minutul 84, apoi Sparta a rămas în doar 9 jucători, după ce bosniacul Eldar Civic și-a lovit un adversar.

Marek Havlik a făcut 2-1 pentru Slovacko, în al treilea minut de prelungire, din penalty. Ultima acțiune a desăvârșit drama. Mihailo Ristic, intrat cu doar trei minute înainte pe teren, a ratat a doua lovitură de la 11 metri a Spartei Praga.

Sparta este momentan pe locul 3 în Cehia, cu 31 de puncte acumulate în 17 etape, la 9 de liderul Slavia. Slovacko iese din zona play-out-ului, ajungând la 18 puncte.

Vezi și: 

Florin Andone, primul gol în Premier League » Brighton, victorie vitală! Reacție atacantului naționalei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
observator_federal
observator_federal  •  01 Decembrie 2018, 22:56

Sparta Praga este la 9 puncte în urma Slaviei dar are și un meci įn plus disputat!! Pe unde trece Stanciu sunt schimbați antrenorii și suporterii sunt nemulțumiți de suma pentru care a fost achiziționat... Și cică îl vor echipe din Bundesliga! Bravo.

marius.bxl
marius.bxl  •  01 Decembrie 2018, 22:07

Si al da pe stancu la barcelona sau madrid. Haidi uăi di aișiea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează