INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

VIDEO Pantilimon și Florin Andone, neputincioși! Depor a fost zdrobită de Espanyol, 1-4 » Cum s-au descurcat cei doi români

Foto: Facebook/Real Club Deportivo de La Coruña
Foto: Facebook/Real Club Deportivo de La Coruña

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 17:22

Deportivo La Coruna, echipa românilor Costel Pantilimon și Florin Andone, a suferit un eșec drastic în La Liga, pierzând pe terenul lui Espanyol cu 1-4, într-un meci contând pentru runda a șasea din campionatul Spaniei.

Andone, vârful naționalei, a început meciul pe bancă, fiind introdus pe teren în minutul 69, când echipa sa era condusă cu 1-2. Acesta nu a ieșit însă în evidență cu nimic, fiind martor la neputința echipei sale de pe stadionul "Cornella-El Prat".

Costel Pantilimon a fost pentru a doua oară titular la Depor, însă nu a avut prea mult noroc: a încasat un autogol, un alt gol primit venind din penalty.

VIDEO cu golurile partidei

După șase etape scurse din La Liga, Deportivo se află pe un dezamăgitor loc 18, cu patru puncte. Echipa celor doi români a câștigat un singur meci în ultimele cinci partide.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close