INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Seară de coșmar pentru Latovlevici! A greșit la două goluri și Galatasaray a fost eliminată

Foto: Facebook/@Galatasaray
Foto: Facebook/@Galatasaray

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2018 10:41

Galatasaray a fost eliminată în semifinalele Cupei Turiciei, după ce a pierdut cu Akhisar, 0-2. În tur, Galata câștigase cu 2-1.

Fundașul stânga Iasmin Latovlevici, care nu mai era folosit în ultima vreme decât în Cupa Turciei de Fatih Terim, a lăsat adversarul să centreze de lângă el la fiecare gol al lui Akhisar.

De aproape 3 luni, din 27 ianuarie, fostul stelist nu a mai jucat în Super Liga Turciei. Ultimul meci a fost 2-1 cu Osmanlîspor. Pe 31 ianuarie, Galatasaray l-a împrumutat de la Inter pe Nagatomo, și japonezul a devenit instantaneu titular pe banda stângă la Cim-Bom-Bom. Iar fostul stelist nu a mai prins nici măcar un minut.

"Tricolorul", 32 de ani pe 11 mai, mai avea o singură șansă: Cupa. Fatih Terim l-a readus printre titulari la roș-galbeni în prima manșă a semifinalei cu Akhisar, câștigată cu 2-1 în deplasare de Galata. Folosindu-l din nou în formula de start la retur. 

Miercuri însă, Lato a greșit. Nu o dată, ci de două ori. Și de fiecare dată "leii" din Istanbul au luat gol după același scenariu. Adversar infiltrat în spatele lui Latovlevici, centrare și Selezniov a înscris. 0-2, Galatasaray eliminată de echipa aflată pe locul 12 în Süper Lig. 

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului


1.072 de minute a jucat Latovlevici în acest sezon la Galatasaray în campionat (10 meciuri) și Cupa Turciei (5)

1este numărul reușitelor fundașului stânga în actuala stagiune în toate competițiile: un assist la 1-5 cu Bașakșehir

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
caminero
caminero  •  19 Aprilie 2018, 16:07

"1.072 de minute a jucat Latovlevici ... " Bai Lato, vezi ca ai depasit oferta cu 72 de minute ... scria clar "1000 de minute nationale si internationale"... bine, tu nu le mai ai cu internationalele cam de multisor, dar orisicit ... acu treci si plateste depasirea!

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  19 Aprilie 2018, 13:21

cu al doilea gol ne aratati cat fotbal siti

dakesis
dakesis  •  19 Aprilie 2018, 12:17

iar ati baut gaz? voi ati vazut meciul? nu imi place latovlevici asta, dar sa screieti asa mizerii nu e frumos. A gresit la primul, poate, dar la al doilea nu are cum sa i se impute lui golul. Sunteti niste pitici rautaciosi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează