INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA - CAGLIARI 1-1

VIDEO SuperRadu, un portar elogiat și de antrenorul adversarilor în Serie A: „Parada meciului. A fost ca și cum ar fi marcat un gol”

Articol de - Publicat duminica, 19 mai 2019 11:06

MVP la 21 de ani, goalkeeperul Ionuț Radu salvează Genoa meci de meci. Cu Cagliari, în loc de 0-2, s-a încheiat 1-1. Și „Grifonul” speră să evite retrogradarea.

Nu e meci în Serie A în care Ionuț Radu să nu aibă cel puțin un reflex remarcabil. Dacă Genoa nu va retrograda, va fi în primul rând datorită lui.

Sâmbătă, împotriva lui Cagliari, când oaspeții conduceau cu 1-0, căpitanul naționalei U21 și-a salvat din nou echipa dintr-o situație critică în minutul 84. A respins o minge extrem de dificilă, bine plasată, sub transversală.

„Mâinile lui Radu o țin în viață pe Genoa”, a comentat Gazzetta dello Sport. „A fost ca și cum ar fi marcat un gol”. Iar antrenorul adversarilor, Rolando Maran, crede că „altfel s-ar fi încheiat jocul fără acea intervenție a lui Radu. A fost cea mai frumoasă paradă a meciului. Ar fi fost 2-0 pentru noi”.

S-a terminat 1-1, Genoa speră. E chiar deasupra liniei retrogradării, cu două puncte peste Empoli (care are un meci de jucat astăzi), înaintea ultimei etape din Serie A.


Parada lui Ionuț Radu, la 2:28

6,5 a fost nota primită de Ionuț Radu în Gazzetta și Corriere dello Sport

Citește și:

Mihai Teja, despre ordinele primite prin SMS de la Becali: „Nu e normal ca MM să stea cu telefonul pe bancă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
581534618615543
Robert Ivan  •  19 Mai 2019, 14:30

Ionuț Radu 21 de ani ar trebui sa fie titular la echipa Nationala cu Norvegia si Malta pentru ca merita si este titular meci de meci de 32 de etape in serie A fata de celalti portari care apara la echipe mici prin Franta (Tatarusanu 33 ani nu a mai aparat din 12-04-2019) sau Pantilimon 32 ani joaca la echipa de pe loc 9 din liga 2 din Anglia sau Niță 32 ani care joaca in LIGA 1 in Cehia=Romania.

portardelegenda
portardelegenda  •  19 Mai 2019, 13:20

Respect Radule

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Mai 2019, 13:15

frumos. a avut si interventia din R1 cand a scapat ala 1-1 cu portarul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează