INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO SuperRadu! Două parade de SENZAȚIE în meciul cu Napoli: Milik și Insigne blocați de tânărul portar român

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 23:16

Ionuț Radu primește în continuare încredere la Genoa, unde a fost titularizat și în meciul de pe teren propriu cu Napoli, pierdut 1-2. Tânărul portar de doar 21 de ani a avut o paradă de senzație în minutul 36, la scorul de 1-0 pentru echipa sa.

VIDEO AICI!

S-a impus în fața lui Milik, care a reluat din 6 metri, iar românul a avut un reflex de zile mari. După pauză meciul a fost întrerupt o perioadă din cauza ploii abundente.

S-a reluat în cele din urmă după o pauză de 10-12 minute și până la urmă Napoli a egalat în minutul 62, când Fabian Ruiz a înscris, fără ca Radu să poată face ceva.  În minutul 68 oaspeții puteau trece în avantaj.

Lorenzo Insigne a bătut excelent o lovitură liberă la colțul scurt, însă goalkeeperul român a avut din nou o superintervenție, respingând în corner. Radu n-a mai putut să se opună în minutul 86, la golul de 1-2, când Biraschi și-a trimis mingea în poartă. Fundașul gazdelor a cerut un fault în atac, însă arbitrul a validat reușita. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  11 Noiembrie 2018, 14:10

Frustraţilor, şi pe copilul ăsta aveţi ură ?!

705579789543629
Marian Radu  •  11 Noiembrie 2018, 12:12

Bai hahalere de ziaristi, l-ati urcat si pe asta in pom, are....."la picioare"....portar de mina a cincea, nu-l mai laudati atit...

knuty
knuty  •  11 Noiembrie 2018, 10:51

Un portar foarte SLAB si la propriu,umflat"si laudat de presa sportiva (de fapt niste prosti)Un portar fara statura ,fara fizic!!!La golul de 1-1 a fost un sut slab orice alt portar il apara !!!nu stiu laudacii ce vazut !!!!???

Vezi toate comentariile (7)
Comentează