INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

VIDEO Tiki-Taka Reghe » Gol marcat de echipa românului după 18 pase consecutive

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 13:56

Al-Wahda, trupa antrenată de Laurențiu Reghecampf, s-a impus fără emoții în duelul din Arabian Gulf Cup cu Dibba Al Fujairah de acum două zile, scor 2-0.

Fără 11 jucători importanți, prezenți la loturile naționale ale diverselor reprezentative, formația românului a oferit spectacol, cu numeroși jucători pe teren de la echipa secundă antrenată de Adrian Mutu.

Unul dintre golurile lui Al-Wahda a venit după o fază colectivă. 10 dintre cei 11 jucători ai echipei au atins mingea la faza golului, contabilizând un număr total de 18 pase. Adversarii nici n-au atins mingea și au fost făcuți șah-mat la faza golului reușit de Mohamed Alhammadi, atacant în vârstă de doar 21 de ani.

Al-Wahda are un start excelent de sezon, Laurențiu Reghecampf bifând o singură înfrângere în 11 meciuri în toate competițiile. 

 
Tiki-Taka Reghe

VIDEO Tiki-Taka Reghe ▶ http://bit.ly/2NLAVG9 Gigi, n-ai vrea ca FCSB să joace la fel? Faza genială reușită la ultimul meci din Emirate ----->>>> http://bit.ly/2NLAVG9

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Marţi, 16 Octombrie 2018

Vezi și:  EXCLUSIV Interviu dintr-o bucată cu Iasmin Latovlevici: "Stau și-n cap ca să arăt ce fotbalist mai sunt!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  17 Octombrie 2018, 10:20

Mai ziaristule, din cele 18 pase (asa ziceai, nu?) doar 3 au fost in 'progresie' + (vorba lui Ilie D). Asa intelegi tu Tiki-Taka ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează