INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Umilință după umilință pentru Marius Șumudică în Turcia » Înfrângere usturătoare pentru Kayseri în meciul de azi » Ce spunea românul înainte de startul partidei

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 16:51

După 0-5 pe teren propriu cu Fenerbahce, Kayserispor, echipa antrenată de Marius Șumudică, a suferit o nouă înfrângere umilitoare în Turcia.

Kayseri a fost pulverizată pe terenul lui Trabzonspor, scor 0-4, după ce în minutul 50 scorul era 0-0.

Cu Silviu Lung și Săpunaru pe teren, Kayserispor a făcut o primă repriză solidă, dar s-a prăbușit inexplicabil în partea a doua a meciului. Trabzonspor a marcat de 4 ori în 23 de minute, după reușitele lui Omur (53), Yazici (62), și "dubla" lui Yilmaz (66, 76).

Kayserispor e pe 7 în Turcia, cu 41 de puncte, și trece printr-o formă dezastruoasă: are patru înfrângeri în ultimele 5 meciuri din campionat.

"Dacă învingem la Trabzonspor, mă întorc la Kayseri pe jos", a declarat Șumudică înaintea meciului, potrivit Krampon Sports. Românul făcea referire la distanța uriașă dintre cele două orașe, nu mai puțin de 643 de kilometri.

Trabzonspor - Kayserispor 4-0
Au marcat: Omur '53, Yazici '62, B.Yilmaz '66, '76
TEXT / VIDEO

Silviu Lung și Cristi Săpunaru au fost integraliști, în timp ce foștii steliști Boldrin și William de Amorim au intrat pe teren în repriza secundă. 

Echipa de start a lui Kayseri: Lung jr. - Tiago Lopes, Kana-Biyik, Gulen, Săpunaru, Kas -Turuc, Cinaz, Mendes - Bulut, Kravets

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  08 Aprilie 2018, 11:41

PROBABIL CA CEI DE LA Trabzonspor NU AU VRUT SA LASE O ASEMENEA ""CELEBRITATE""DIN LUMEA *** SA-SI TOCEASCA TALOILE DACA CIRCULA ""PE JOS""!!!SI UITE ASA >>>A CAZUT ""*** DIN COPAC""!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  08 Aprilie 2018, 09:19

Megaantrenorul universului e pe faras! Jalnic si gura mare. S-a dus la turci sa se faca de ras! Mai sustine ca Boldrin si De Amorim sunt jucatori foarte buni?

firaldo
firaldo  •  08 Aprilie 2018, 09:13

Atunci când ești mai mult cu ochii pe FC FCSB decât pe propria echipa,atunci când cunoști mai bine tactica cu care ar trebui să joace Dică,dar nu și echipa ta,atunci cand dai sfaturi cum trebuie lucrat cu Becali și cum tu cu lotul ăla ai câștiga campionatul ....dar uiți că ești antrenorul unei echipe care a devenit ciuca bătăilor in Turcia...atunci când faci toate astea....fotbalul te pedepsește SumiBet.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close