INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Odată cu transferul la Cremonese, Vlad Chiricheș anunță: „Îmi voi schimba stilul de joc”

Vlad Chiricheș, Foto: Instagram
Vlad Chiricheș, Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 31 iulie 2022 15:17 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 15:34

Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei, este motivat și la 32 de ani: „Vreau să intrăm în teren cu curaj, să recuperăm mingea făcând presing mai sus și să fim agresivi. Asta ne cere Mister”.

Fundașul central s-a integrat destul de repede la Cremonese și a fost titular în toate amicalele de când s-a transferat de la Sassuolo. Și sâmbătă seară a jucat de la început în meciul pierdut (3-4) cu Hellas Verona, și a părăsit terenul în minutul 74, în timp ce colegul său Ionuț Radu a rămas până la final în poarta nou-promovatei.

Misterioasele accidentări cu care luptă doi jucători de la CFR Cluj: „Nu s-a tratat toată vacanța, a venit accidentat la pregătire” + „I s-a blocat spatele și blocat a rămas!”
CFR CLUJ
Misterioasele accidentări cu care luptă doi jucători de la CFR Cluj: „Nu s-a tratat toată vacanța, a venit accidentat la pregătire” + „I s-a blocat spatele și blocat a rămas!”

Vlad Chiricheș: „Să-l înțelegem pe Mister”

Căpitanul naționalei și-a dezvăluit impresiile după scurta perioadă petrecută la echipa grigiorossa. 

„Cu experiența și cu calitățile mele, sper să mă adaug acestui grup frumos și să facem lucruri bune în acest sezon. Îmi voi schimba stilul de joc, vrem să intrăm în teren pentru a câștiga, cu curaj. 

În aceste săptămâni trebuie să înțelegem cât mai bine principiile lui Mister. Alvini ne cere agresivitate, să recuperăm mingea făcând un presing sus și să marcăm. Sper să ne îmbunătățim evoluțiile și să avem rezultate bune”, a declarat Vlad Chiricheș.

Chiricheș, transferat de Cremonese: Suma nedezvăluită

Chiricheș s-a transferat definitiv de la Sassuolo și a semnat un contract pe doi ani cu opțiune de prelungire până în 2025. 

Cele două cluburi nu au făcut publică suma pentru care a fost încheiată tranzacția, actuala cotă de piață a „tricolorului” pe Transfermarkt fiind de 1,3 milioane de euro.

VIDEO. Rezumatul meciului Hellas Verona-Cremonese (4-3)

Citește și:

Conducerea Universității Craiova explică de ce a trebuit să-și vândă unul dintre cei mai buni jucători: „Ia mult peste ceea ce i-am oferit noi”

Manchester United a lansat „oferta finală” pentru De Jong » „Diavolii” fac orice pentru olandez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
maradona79
maradona79  •  31 Iulie 2022, 21:56

Stilul nesigur il va schimba cu unul foarte nesigur.

ortega
ortega  •  31 Iulie 2022, 18:28

Lasă-te frate , că ești Mr. Bean pe teren ...

poison
poison  •  31 Iulie 2022, 16:36

"Nu voi mai da cu stângul în dreptul, ci cu dreptul în stângul."

Vezi toate comentariile (3)
Comentează