INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Waregem - Antwerp 1-2 // Bölöni rezistă pe podium: „Dacă trebuia cineva să conducă la pauză, Waregem era aceea”

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 12:12

Antrenorul român Ladislau Bölöni n-a fost mulțumit de prima repriză, deşi a avut 1-0 la pauză: "Am suferit şi am pierdut multe mingi. Waregem trebuia să conducă, jocul nostru a lăsat mult de dorit".

Loți Bölöni nu e mulțumit nici când câştigă în deplasare. 2-1 cu Zulte-Waregem a fost al doilea succes legat, care-i permite să rămână pe podium in fața lui Standard. "Jocul nostru a lăsat mult de dorit în prima repriză. Dacă trebuia cineva să conducă la pauză, Waregem era aceea. Am suferit calitativ, am pierdut prea multe baloane şi asta mă deranjează. Noroc că am marcat la momentul potrivit. A fost un gol construit frumos", a declarat antrenorul lui Antwerp, caracterizând reuşita lui Mbokani din minutul 41.

Refaelov i-a desprins decisiv pe oaspeți pe tabelă, golul lui Bongonda din prelungiri fiind inutil. Continuă tehnicianul român: "Am punctat imediat după pauză din acea lovitură liberă. Cine a inventat-o? Mai bine nu comentez. Dar sunt bucuros că am marcat aşa. Era important să începem cu o victorie după vacanță de iarnă. Anul trecut am făcut un egal cu Bruges şi ne-a afectat parcursul. Nu spun că deja ne-am calificat în play-off, dar e un pas important".

7victorii din 11 meciuri in deplasare a reuşit echipa lui Bölöni in acest campionat, a doua după liderul Genk. A primit doar 10 goluri afară, cea mai bună apărare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  20 Ianuarie 2019, 16:44

Pacat ca ceea ce cistiga afara risipeste acasa !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează