OPINII  »  HANDBAL FEMININ

Alooo, Federația, s-a retras Cristina Neagu!

Editorial Narcis Drejan
Editorial Narcis Drejan

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2023 23:33 / Actualizat miercuri, 13 decembrie 2023 23:33

17 ani a jucat Cristina Neagu pentru echipa națională a României și a fost prezentă la 7 Campionate Mondiale, doar la aceste turnee finale a înscris 250 de goluri, iar Federația Română de Handbal a uitat de retragerea ei.

Dacă s-ar fi retras din naționala de handbal o jucătoare cu 13 meciuri și nicio realizare, puteam să înțelegem gestul lipsit de educație al oficialilor Federației sau a PR-ului ori departamentul inexistent de imagine al handbalului nostru!

Nu este posibil ca handbalista numărul 1 a lumii, cea mai bună din toate timpurile, care și-a rupt ligamentele ambelor picioare, și-a rupt brațele pentru România, să nu fie anunțată măcar într-un mesaj simplu: „Mulțumim, Cristina Neagu! Au fost 17 ani minunați!”. Nici nu era nevoie de mai mult!

Pagina cu 65.000 de urmăritori doarme…

Pagina oficială de facebook a Federației Române de handbal are 55.000 de aprecieri și 65.000 de urmăritori! La cât de important este ca sport și la ce importanță are la noi, putem spune că nu stă rău, Rugby România are 71.000 de urmăritori, iar Federația Română de Baschet, 43.000! Problema mare constă în conținut, rugby-ul și baschetul sunt foarte bine întreținute, pe când la handbal e jale! 

Ai impresia că postează un copil care iubește handbalul din când în când, însă din 2 în 2 zile, pentru că are ore la școală, mai joacă FC24 pe Playstation 5 sau Xbox One X! Am sperat să apară un share la postarea Cristinei Neagu, care a strâns, până la ora redactării editorialului, peste 12.200 de aprecieri și peste 1.100 de comentarii de mulțumiri și aprecieri! 

Dar la Federație am impresia că se caută afișele alea cu versuri vulgare din Paraziții sau a apărut un volum din Kama Sutra ori o carte de filozofie cu Florentin Pera, bucurându-se exagerat pentru locul 12…

Alooo, Federația, s-a retras Cristina Neagu!
Cristina Neagu

Dacă nici pe Neagu n-o respectați…

V-am tot atras atenția asupra incompetenților de la FRH, am scris în Gazetă, am explicat la DigiSport, la radio, dar sistemul pare înghețat! Ne-am obișnuit să apară unii care-l perie pe domnul prepoziție de la Federație, care face orice pentru a fi pozat la Mondialul unde România a dezamăgit!

Ok, înțelegem incompetența, dar să nu-i mulțumești Cristinei Neagu, care a scris emoționant, demonstrează că departamentul de imagine nu se pricepe la respect, în primul rând! Absolut rușinos!

Cristina Neagu e cel mai bun produs al handbalului românesc din istoria acestui sport, lăudată și-n Kiribati sau Guineea Ecuatorială, dar pagina oficială, site-ul Federației Române de Handbal a considerat că nu e de obrazul lor! Mai aveți pretenții? Nu v-ați învățat lecția? A doua zi ești aruncat la gunoi, șters de pe tricouri, trecut cu vederea, iar incompetenții își văd de postul cald! Rușine, FRH!

E ușor să înlocuiești prepoziția „din” în orice context gramatical, dar un nume precum Cristina Neagu nu poate fi batjocorit de niște amatori care au pus mâna pe un sport unde am fost campioni mondiali!


Comentarii (26)
mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  19 Decembrie 2023, 11:44

Acum ce trebuie să facem, să stăm în alertă ca în ”Alo, aterizează străbunica!”?

Laurian1
Laurian1  •  17 Decembrie 2023, 11:30

Oricum a ramas un gol in nationala, dar fara cele care au fost hambaliste adevarate( loc 3,)nu a aratat decat ce buna e ea! Era doar ea si atat! Restul proaste asa cum declara printre prieteni! Oricum un gest de multumire era necesar!

adrian.7
adrian.7  •  15 Decembrie 2023, 20:57

„E. Lipa a anuntat de vreo saptamana ca trebuie sa inceapa reconstructia”...@Caroline08 tu citești ce scrii? Revoluția a fost de ceva timp...Lipă nu ordonă nici la ea în Departamentul Sport al PSD...Cele mai bune dovezi: vezi atitudinea doamnei Tocală și a fiului de miliardar Petrache față de colega lor de la PSD...Ghici cine a spus: „Proști sunt cei care au acceptat să stea în bănci când ea îi terfelea” și cine a spus „Nu a candidat niciodată la nimic pe plan european așa cum am făcut eu așa că nu mă poate umili”

Vezi toate comentariile (26)
Comentează