SPORTURI  »  ALTELE  »  GIMNASTICĂ

Alarmă la Campionatele Naționale de Gimnastică » Marea speranță a României nu a mai putut concura

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 20:00

Denisa Golgotă (16 ani), dublă medaliată la CE din luna august, nu a mai putut concura la Campionatele Naționale, din cauza unor dureri pe care le-a resimțit în timpul încălzirii la piciorul stâng.

Competiția cluburilor a fost câștigată de gimnastele de la Constanța, cu un total de 157,950, iar cea de la individual compus de Silvia Sfiringu, 53,600. Concursul de la Ploiești reprezintă ultima etapă de verificare înainte de Campionatele Mondiale de la Doha, 25 octombrie-3 noiembrie. 

Conform TVR, Denisa urmează să efectueze investigații pentru a afla gravitatea accidentării. 

Campionatele Naționale continuă duminică cu finalele pe aparate. (în direct TVR2, de la ora 10:00). 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
mplttev
mplttev  •  13 Octombrie 2018, 23:02

Păcat. Să sperăm că nu e nimic grav.

maxp
maxp  •  13 Octombrie 2018, 21:56

Chiar ma intrebam de ce nu concureaza, am crezut ca o fi la ceva concurs international. Sa nu ne luam dupa note, notele la multe exercitii par mari, competitive, pana si acel total de 53,600, pai locul 5 de la Europenele de anul trecut n-a avut atat. Din nu stiu ce motiv notele sunt umflate de arbitrii nationali, la competitiile tari sunt mult mai stricti. Nu doar romanii fac asta, in general la competitiile nationale se dau note mult mai mari pe executii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează