SPORTURI  »  ALTELE  »  PERCHEZIȚIE

UPDATE Controversatul Andrew Tate și fratele său, reținuți pentru 24 de ore: sunt acuzați că au sechestrat două fete în vila din Voluntari + Incredibil cum ar fi fost descoperit de polițiști

Andrew Tate / Captură Twitter
Andrew Tate / Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 decembrie 2022 08:00 / Actualizat vineri, 30 decembrie 2022 11:39

Tristan Tate și Andrew Tate, foști luptători de kickboxing britanici mutați în România, au fost vizați de percheziții DIICOT, potrivit Libertatea. Ulterior, cei doi, alături de o fostă polițistă, au fost reținuți pentru 24 de ore. 

După încheierea perchezițiilor, Tristan Tate și Andrew Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, notează Gândul. Polițiștii au descins și la locuința unei foste polițiste din București, despre care se presupune că ar face parte din gruparea specializată în trafic de persoane.

Se pare că Andrew Tate s-ar fi dat de gol, conducându-i astfel pe polițiști pe urmele sale, în videoclipul postat pe Twitter în care acesta se răfuia cu activista de mediu Greta Thunberg. În respectivul material, Andew Tate are în față o cutie de pizza produsă de un restaurant românesc.

Controversatul Andrew Tate și fratele său, reținuți pentru 24 de ore: sunt acuzați că au sechestrat două fete în vila din Voluntari + Incredibil cum ar fi fost descoperit de polițiști

Comunicatul DIICOT 

În cauză s-a reținut că, la începutul anului 2021, 4 suspecți (doi cetățeni britanici și doi cetățeni români) au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum SUA și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane. 

Persoanele vătămate au fost recrutate de cetățenii britanici prin inducere în eroare cu privire la intenția de a întemeia o relație de căsătorie/concubinaj și existența unor sentimente reale de iubire (metoda «loverboy»).

- DIICOT

Acestea au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializarede material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori

- DIICOT

Până în prezent, au fost identificate 6 persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracțional organizat. Cu privire la infracțiunea de viol s-a reținut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată a fost constrânsă, în două ocazii diferite, de un suspect prin exercitarea de violențe fizice și presiuni psihologice să întrețină relații sexuale. 

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au fost conduse, în vederea audierii, 4 persoane despre care există bănuiala rezonabilă că sunt implicate în activitatea infracțională. În urma audierilor, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de cele 4 persoane

- DIICOT

Știrea inițială: 

Cei doi sunt acuzați de constituire de grup infracțional organizat care folosea fete pentru clipuri destinate adulților, notează sursa menționată. 

Vasili Hamutovski și-a aflat sentința în Belarus: doi ani de pedeapsă „chimică”. Ce înseamnă această decizie
belarus
Vasili Hamutovski și-a aflat sentința în Belarus: doi ani de pedeapsă „chimică”. Ce înseamnă această decizie

Tristan Tate și Andrew Tate, acuzați că au sechestrat două fete

Două fete, de origine americană și română, au fost găsite în luna aprilie de polițiști și procurori în vila fraților Tate din Voluntari. Ele au acuzat că au fost ținute cu forța de cei doi britanici, iar Andrew și Tristan au fost audiați atunci 5 ore de DIICOT. 

Controversatul Andrew Tate și fratele său, reținuți pentru 24 de ore: sunt acuzați că au sechestrat două fete în vila din Voluntari + Incredibil cum ar fi fost descoperit de polițiști
Andrew Tate (stânga) și Tristan Tate (drepta)/ foto Instagram

Foștii luptători de kickboxing au fost eliberați ulterior, însă cercetările au continuat.

Andrew Tate este cunoscut pentru declarațiile sale controversate. A fost interzis pe platforma Twitter, după ce a spus că „victimele violului poartă responsabilitatea pentru agresiunea asupra lor”.

„Sunt realist și când ești realist ești sexist. Nu ai cum să fii înrădăcinat în realitate și să nu fii sexist”, a declarat Andrew Tate într-un videoclip postat pe Youtube.

Citește și:

Înotătoarea din România a luat cu asalt SUA » A câștigat două concursuri de Miss în 2022

Soția lui Di Maria, atac la Adil Rami: „Angel te-ar putea învăța cum să tratezi o femeie sau cum să marchezi într-o finală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  30 Decembrie 2022, 12:11

Saracu’ Tate, s-a luat in coarne cu Greta, si, “ghinion”. In rest, felicitari DIICOT, au prins traficantu’. Noi nici nu stiam ce-i aia sa le scoți la produs. Keep up the bad job.

steaua.libera
steaua.libera  •  29 Decembrie 2022, 20:56

Vrem bombardierii după gratii

pErsanu02
pErsanu02  •  29 Decembrie 2022, 18:32

O GRAMADA DE *** II ASCULTA SI II URMARESC .Niste manelisti stilati cu impresia ca planeta se invarte in jurul lor. Daca nu ar fi avut bani erau ***. Dar ca au bani toti *** au impresia ca il urmaresc pe Dumnezeu ... Au o facultate de facut bani , tu ii dai 50 de euro , 25 de euro se duc la referral daca ai refferal si 25 la el , tu dupaia tre sa cauti alt gutuman sa intre la facultatea lui , practic , el te invata sa ii faci bani facandui publicitate si il si platesti pentru asta :))) Doar ca cine sa-si dea seama ??? Aia care au impresia ca fac mii de euro din nimic ? :)) Nu ma mai mira nimic , *** ... *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează