SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Bernadette Szocs, pusă pe gânduri de ce a pățit Simona Halep: „Eu nu aş vrea să-mi distrug cariera. Acum, sunt mult mai atentă cu cine e în jurul meu”

Bernadette Szocs / Sursă foto: Instagram +32   FOTO
Bernadette Szocs / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 22:23 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 22:43

Bernadette Szocs (27 de ani), una dintre cele mai importante jucătoare de tenis de masă ale României, a vorbit despre problema dopingului în sport și despre situația delicată prin care trece Simona Halep, depistată pozitiv cu roxadustat și suspendată provizoriu.

„Îmi doresc din toată inima ca Simona Halep să demonstreze că nu este vinovată. Sper să nu fie suspendată pentru că ştiu ce înseamnă să nu mai poţi să participi la concursuri. 

La tenis de câmp, cred că e greu să fii suspendat patru ani şi după să revii. Chiar îmi doresc ca Simona să îşi demonstreze nevinovăţia. Eu sunt convinsă că nu a luat ea ceva şi că e nevinovată”, spune Bernadette, într-un interviu acordat revistei Născut pentru Sport

+28 FOTO

Bernadette Szocs: „Dopingul e un lucru important, nu aș vrea să-mi distrug cariera”

„Toată viaţa mea am avut grijă, pentru că dopingul e un lucru important şi nu aş vrea să îmi distrug cariera. Acum, după ce s-a întâmplat cu Simona, sunt mult mai atentă cu cine e în jurul meu

Iar dacă mi se dă un medicament, verific şi eu personal despre ce e vorba. Controale antidoping au fost multe, am fost trezită şi la 05:00 dimineaţa”, a mai spus Bernadette Szocs, potrivit sursei citate. 

Bianca Baziliu e pățită și o avertizează pe Halep: „Să fie și ea pregătită pentru așa ceva”

Bianca Bazaliu (25 de ani), handbalista suspendată pentru încălcarea regulamentului anti-doping în 2019, în cazul Corona Brașov, a comentat situația Simonei Halep

Trecută printr-o experiență similară, Bazaliu, în prezent parte din lotul național convocat pentru Campionatul European de handbal feminin, a avertizat-o pe Simona Halep că acel scandal a provocat multe persoane să se delimiteze de ea.

„Într-adevăr, ştiu ce înseamnă aceste lucruri. Nu citesc de când s-a întâmplat cu noi. Se trece foarte greu peste aceste lucruri. Doar familia mi-a fost alături, în rest s-au delimitat mulţi.

Să fie şi ea pregătită. Pentru mine doar familia a fost alături. Nu ştiu pentru restul colegelor, dar pentru mine doar familia. La noi a fost o altă problemă.

Eu sunt una dintre jucătoarele care întreb şi dacă beau un ceai, ce conţine. Credeţi-mă, chiar întreb orice. Cred că doamna de la doping nu mă suportă. Pentru noi a fost o mare durere la vremea respectivă”, a precizat Bazaliu, citată de Adevărul.

VIDEO Ce spun românii despre scandalul în care e implicată Halep: „Poate s-o fi «dopingat» și antrenorul”

Citește și alte știri din sport:

EXCLUSIV Gazeta a obținut primele răspunsuri despre „cazul Simona Halep” » Cine alege componența juriului + data audierilor nu va fi publică!

Fără echivoc! Ce crede Mats Wilander despre situația Simonei Halep: „Nu-mi pot imagina așa ceva!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
inshallah
inshallah  •  03 Noiembrie 2022, 13:59

Iar dacă i se dă un medicament, un dildo, ceva, verifica şi ea personal despre ce e vorba

Freyya
Freyya  •  02 Noiembrie 2022, 20:41

are dreptate fata: cine VREA sa ramana curat sta cu ochii in patru

steaua.libera
steaua.libera  •  02 Noiembrie 2022, 08:51

Fata mea, scuză-mă că-ți zic, dar ce practici tu e mai mult un joc decât un sport. Hai să nu comparăm mere cu pere totuși. Și dacă dacă tenisul de masă o să zică unii că e sport fiindcă e prezent la JO, o fi, dar în lista popularității sporturilor e la coadă, cred ca 1 din 20 de oameni au plătit să vadă tenis de masă. Mai ai puțin de mâncat până să încerci o comparație cu Simona Halep. Mult succes!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează