SPORTURI  »  ALTELE  »  PROBLEME

„Am pierdut tot!” » Prin ce a trecut Cătălin Moroșanu: „De 8 luni am încercat să recuperez tot”

Cătălin Moroșanu // FOTO: facebook.com/morosanuoficial
Cătălin Moroșanu // FOTO: facebook.com/morosanuoficial

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 12:09 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 13:46

Cătălin Moroșanu, fost luptător, a rămas fără contul de Facebook și a pierdut, astfel, și contracte importante.

Sportivul de 38 de ani, care acum deține o școală de lupte și e implicat în organizarea de gale de kickboxing, a povestit cum i-au fost sparte conturile de Facebook. Iar din acest motiv a avut de suferit, pierzând contracte importante. 

Cine e Ștefania, gimnasta de la Survivor 2023 care a captat toate privirile: „Nu știu cum reacționez dacă fac foamea”
SURVIVOR 2023
Cine e Ștefania, gimnasta de la Survivor 2023 care a captat toate privirile: „Nu știu cum reacționez dacă fac foamea”

Cătălin Moroșanu a rămas fără conturile de Facebook: „Am pierdut tot”

„Mi-au fost sparte ambele conturi. Prima oară, a fost spart contul personal. După, a intrat și în contul oficial. Pentru mine este o tragedie! Facebook-ul era principalul canal de comunicare cu fanii mei.

Am încercat să recuperez contul. Am căutat tot felul de persoane din România și se pare că nu am reușit. De opt luni încerc să recuperez. Se pare că nu am reușit și acum mi-am făcut alt cont.

Acum o iau de la capăt, de la zero. O să fie destul de greu, dar asta este. Eu am făcut greșeala foarte mare că nu am avut autentificarea cu doi pași. Pierdem contracte, pierdem bani. Am pierdut tot!”, a spus Moroșanu, citat de Libertatea

Cătălin Moroșanu a dezvăluit la GSP Live cu cine ține din România

„Am fost la un meci al Rapidului cu sponsorul meu, care e fan Rapid, și, la un moment dat, vine o televiziune și mă întreabă: «Domnu' Moroșanu, cu cine țineți?» I-am zis că țin cu Rapid. Apoi, vine un bucureștean sictirit la mine și-mi zice: «Du-te, bă, de aici, ai văzut vreodată vreun moldovean care ține cu Rapid?». 

O să țin minte asta toată viața. Din moment ce locuiesc în Chiajna, țin cu Rapid, sunt rapidist. Mi-a zis cineva că Rapid e echipa poporului, echipa oamenilor dintre blocuri. Steaua era a Armatei, Dinamo a Poliției, Universitatea Craiova era a studenților, dar Rapidul era echipa muncitorilor, a celor care lucrau în fabrici. Eu sunt Moroșanu, vin din popor”, a povestit „Moartea din Carpați”, la GSP Live.

VIDEO CV-ul fabulos al „bătăușului” Moroșanu: „Absolvent și al Colegiului Național de Apărare, masterand în Istoria României în Geopolitica de Est”

Citește și:

Fostul star al lui Real Madrid a fost ultras la Polivalentă! » Dat pe spate de rapidiști: „Am văzut multe la viața mea, dar nu se compară!”

TOP 5 curiozități despre Australian Open, singurul Grand Slam care s-a jucat și în altă țară! Cum s-a numit la început

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Ianuarie 2023, 13:10

Moartea din Carpati ...un om care a pierdut tot ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează