SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNOT

Vedete fac scut în jurul lui David Popovici: „Ca el se nasc puțini! Valorile trebuie susținute și la bine, și la rău”

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 14:20 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 17:55

Multe persoane publice au reacționat după ce David Popovici (18 ani) a terminat pe locul 6 în finala de la 100 de metri liber din cadrul campionatelor Mondiale de Natație de la Fukuoka, de unde se întoarce fără medalie. Vedete de televiziune și cântăreți îi pun la zid pe cei care se arată nemulțumiți de parcursul înotătorului în competiția din Japonia.

David Popovici, care a încheiat pe locul 6 cursa de 100 de metri liber din cadrul Campionatelor Mondiale de la Fukuoka, era campionul mondial en-titre și deținătorul recordului acestei probe, însă a făcut o cursă sub așteptări și părăsește competiția niponă fără medalie.

Unii comentatori s-au arătat nemulțumiți de prestația înotătorului de 18 ani, unii se așteptau ca acesta să se întoarcă în România cu medalia de aur. Vedetele au sărit însă în apărarea lui David Popovici.

Prima reacție a lui David Popovici e o promisiune: „Tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat! Abia aștept următorul concurs să le demonstrez adversarilor mei că s-au bucurat prematur”
CM NATAȚIE
Prima reacție a lui David Popovici e o promisiune: „Tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat! Abia aștept următorul concurs să le demonstrez adversarilor mei că s-au bucurat prematur”

Amalia Enache, mesaj pentru David Popovici: „Campionii revin”

Prezentatoarea Știrilor Pro TV, Amalia Enache, a transmis: „Nu toate șuturile la poartă ale lui Hagi au fost și goluri. Nu toate notele Nadiei au fost de 10. Nu toate cursele lui Patzaichin s-au terminat cu pagaia ruptă.

C̶a̶m̶p̶i̶o̶n̶i̶i̶ s̶e̶ n̶a̶s̶c̶.̶ Campionii devin. Campionii dau tot ce pot și încă o dată. și încă o dată. Campionii revin. Mesajul Hope and Homes for Children România pentru ambasadorul său, David Popovici!”, a scris Amalia Enache.

David Popovici, în finala de la 100 m liber (foto: Raed Krishan/GSP)
David Popovici, în finala de la 100 m liber (foto: Raed Krishan/GSP)
David Popovici, în finala de la 100 m liber (foto: Raed Krishan/GSP)
David Popovici, în finala de la 100 m liber (foto: Raed Krishan/GSP)
David Popovici, în finala de la 100 m liber (foto: Raed Krishan/GSP)
+15 FOTO

Cabral, mesaj pentru David Popovici după cursa de 200 de m liber

Marți, David Popovici a terminat finala de la 200 de metri liber a Campionatelor Mondiale de Natație de la Fukuoka (Japonia) pe locul 4. Imediat, prezentatorul Cabral de la Pro TV l-a felicitat: „N-a luat David Popovici aurul azi! D E Z A M Ă G I R E !!! #măinene, voi sunteți nebuni?! Ce dezamăgire?! Omul ăsta tocmai a luat locul 4 mondial! Voi, dezamăgiții ăștia vocali, nu ați reușit să fiți locul 4 nici la leapșa pe coco la voi la scara blocului...

În loc să-l aplaudați pe om pentru muncă, efort și rezultat... voi sunteți dezamăgiți?! David, dacă citești asta... nu știu cât contează pentru tine, dar să știi că cel puțin un băiat din Berceni te-a aplaudat azi. Tare”, a scris Cabral Ibacka pe Facebook.

Și cântăreața Andreea Bănică i-a sărit în apărare înotătorului. „Valorile trebuie susținute și la bine, și la rău. Nu mai spun că recunoașterea unui talent nu este o caracteristică a nației noastre ... Ca David se nasc puțini, dar ca toți ăștia care își dau cu părerea mulți! Fie la ei !”, a transmis și artista în mediul online.

Simona Gherghe: „Capul sus, David! Drumul tău e abia la început!”

Și Simona Gherghe, vedetă a Antenei 1, îl susține pe David Popovici. „Chiar și fără medalii, la Mondialele astea, David Popovici e un mare campion. Nu înțeleg de ce naiba unii români au atâtea pretenții de la un om. Așa îi făceau și Simonei Halep. Cum pierdea un meci, cum era o mare dezamăgire. Ca și cum o zi proastă, o înfrângere sau o perioadă mai nefastă pot anula titluri sau medalii.

Daca susții un campion, păi fă-o mai ales atunci când nu-i e bine. Că la bine fac toți coadă! Fix același discurs e, acum, cu David Popovici. Oameni care nu au realizat nimic în viață, n-au plantat nici măcar o ceapă, se apucă să judece și să critice. După fotbal și tenis, avem experți și-n înot, mai nou, ați observat? Armata de «connaisseuri» de pe Facebook e plină de reproșuri...

Nimeni nu vă datorează nimic! La fel cum David Popovici nu datorează nimic nimănui! Doar lui însuși! Capul sus, David! Drumul tău e abia la început!”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Ce scrie presa internațională după ce David Popovici a terminat pe locul 6 în finala la 100m liber: „Departe de standarde”
CM NATAȚIE
Ce scrie presa internațională după ce David Popovici a terminat pe locul 6 în finala la 100m liber: „Departe de standarde”

Oana Pellea, fiica actorului Amza Pellea, mesaj de susținere pentru David Popovici

„Așa gândește cel mai bun înotător din lume! Așa gândește un campion cu un intelect excepțional și o conduită umană și sportivă de excepție! «Oricine care a făcut vreodată sport știe că nu ai cum să câștigi întotdeauna și – atunci când nu câștigi – ai ceva de învățat mult mai valoros!», David Popovici. Orice comentariu este de prisos”, a scris Oana Pellea în mediul online.

Citește și alte știri despre David Popovici:

Povestea lui Kyle Chalmers, australianul care l-a învins pe David Popovici la 100 m » A lucrat pe șantier și a depășit problemele de sănătate mintală: „Mulți încă suferă în tăcere”

Camelia Potec a reacționat după finala lui David Popovici: „Totul a făcut parte dintr-un plan”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
cosmo
cosmo  •  29 Iulie 2023, 17:33

*** is Simona Gheorghe?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grigs1981
grigs1981  •  29 Iulie 2023, 16:03

Sunt de acord cu KrossMann,multi,mai ales vedete sar sa iasa in fata...David nu are nevoie de aparatori...Toata lumea"normala"este de acord ca locul 4 sau 6 mondial sunt superOK,primul care nu este de acord este chiar David...se vede ca"se oftica"!-din declaratii.Tot din declaratiile lui aflam ca rezultatul a fost posibil si datorita ANTRENAMENTELOR,iar de la Camelia Potec aflam ca David a avut un program incarcat(!?),ca a avut de dat BAC-ul si admiterea la facultate...Ce mai stim si noi,ca David Popovici a participat la diferite"evenimente",ca au aparut reclame TV,cu el...Toate astea,dar mai ales ceea ce spune el,cu subinteles,ne dau imaginea unui campion,poate,coplesit de alte chestii,firesti pana la un punct,dar care i-au afectat modul de pregatire obisnuit.De aceea,performanta lui trebuie vazuta ca normala pentru valoarea pe care o are,dar insuficienta pentru dorintele lui...Ce dorim noi,restul lumii lui,sa fie sanatos!atat si nimic mai mult...Go,David,go!

Mmdemm
Mmdemm  •  29 Iulie 2023, 03:00

Ceva e purred in Danemarca!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează