SPORTURI  »  ALTELE  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Elisabeta Lipă analizează situația de la Dinamo: „E trist! E greu de înțeles ce se întâmplă” » Ce spune despre Ionuț Negoiță

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 18:21

Elisabeta Lipă (55 de ani) a vorbit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, difuzată în fiecare miercuri, pe GSP.RO, despre situația de la Dinamo, club la care a activat în carieră.

„Este atât de trist pe ce loc a ajuns echipa asta! Nu știu dacă-i debandadă. Eu am lucrat bine cu domnul Negoiță. E un om care își dorește să pună Dinamo pe linia de plutire. Poate nu mai vrea... Mi-e greu să spun, nu știu. El este un om de bună credință. Vrea ca echipa să fie sus, dar e greu de înțeles ce se întâmplă. Dinamo nu e pe locul care merită.

Eu am ajuns la Dinamo în 1985. Iubesc clubul ăsta, a fost a doua mea casă. Nu mă pot dezice de el. Nu este niciun privilegiu să fii președinte de club pentru că treci prin toate stările. Eu, când am ajuns, aveam o secție de baschet care nu mai exista, la handbal erau sportivi neplătiți, iar la rugby era complicat. Toate secțiile aveau datorii și eu a trebuit să le plătesc salariile. 

Este foarte greu dacă nu ai sponsori. Acum este un caz fericit pentru că s-au creat contracte de activitate sportivă și poți să plătești salariile din bugetul statului. Până am plecat, în 2015, am plătit doar din veniturile proprii. Mi-era mult mai greu”, a declarat Elisabeta Lipă pentru GSP.

Vezi AICI emisiunea integrală

Citește și:

Giani Kiriță e categoric: „Fața lui Dan Nistor n-avea ce să caute pe autocar!” + „Ionuț Negoiță își face ambiția cu fanii dinamoviști”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  09 Ianuarie 2020, 07:45
Postat de doomsday2000 pe 08 Ianuarie 2020, 21:40

stați liniștită, stimată doamnă Lipă, nu e deloc trist, ba din contră...ia intrebați 100 de români

Ei, dna chestor de poliție (=general) se referea la cei 300 de spartani...

kordell
kordell  •  09 Ianuarie 2020, 04:13
Postat de hammer100 pe 08 Ianuarie 2020, 23:16

daca se desfiinteaza(mai mult de un an nu rezista fara desfiintare oricum) clona din vitan barzesti sa nu va aud ca spuneti ca aia din liga a 4-a sunt de fapt dinamo.

*** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hammer100
hammer100  •  08 Ianuarie 2020, 23:16
Postat de creeperno999 pe 08 Ianuarie 2020, 22:50

Dinamo e in liga 1

daca se desfiinteaza(mai mult de un an nu rezista fara desfiintare oricum) clona din vitan barzesti sa nu va aud ca spuneti ca aia din liga a 4-a sunt de fapt dinamo.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează