SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ / LIGA CAMPIONILOR

Elizabeta Samara, ce performanță! Românca a câștigat Liga Campionilor la tenis de masă: „Ce meciuri, ce emoții, ce tensiune!”

Elizabeta Samara, în prim-plan, și colegele ei după festivitatea de premiere
Elizabeta Samara, în prim-plan, și colegele ei după festivitatea de premiere

Articol de - Publicat marti, 14 mai 2019 11:18

Elizabeta Samara (30 de ani) a cucerit sâmbătă, alături de echipa sa TS Enea Siarka Tarnobrzeg, trofeul Ligii Campionilor la tenis de masă.

Liga Campionilor, una dintre cele mai prestigioase competiții intercluburi din Europa, a ajuns weekend-ul trecut la o concluzie. Finala, care s-a jucat tur-retur, a fost câștigată de echipa poloneză TS Enea Siarka Tarnobrzeg cu scorul general de 6-4 în fața celor de la Dr. Casl (Croația).

Formația din care face parte românca Eliza Samara este pentru prima oară în fața unui astfel de succes. În confruntarea retur, care s-a jucat la Zagreb, cele trei puncte au fost aduse de Ying Han, două, și de Eliza Samara, unul.

Românca în vârstă de 30 de ani a învins-o în cinci seturi palpitante pe Yu Fu în al doilea meci al întălnirii. Samara a cedat în al patrulea meci, însă echipa sa s-a impus în cele din urmă. În manșa tur, a jucat un singur meci pe care l-a pierdut în fața celei de care a trecut în retur.

"Echipaaaaa!!! Această echipă tocmai a câștigat Liga Campionilor!!! Ce meciuri, ce emoții, ce tensiune, totuși am reușit să câștigăm!!!", a scris Eliza pe contul ei oficial de Facebook, lângă fotografia în care ea, colegele și antrenorul își arată medaliile.

Dacă pentru clubul său la care activează de două sezoane acesta a fost primul trofeu de Ligă cucerit, Samara a mai triumfat în cea mai tare competiție intercluburi și în trecut, alături de Fenerbahce Istanbul, pe când evolua pentru formația din Turcia.

Vezi și: Manifest contra homofobiei » L'Équipe Magazine, copertă inspirată dintr-un film francez + Cazuri celebre de sportivi gay

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mikidiki
mikidiki  •  14 Mai 2019, 13:05

Felicitari Samara!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează