SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNOT

FOTO Federația de Natație, campanie pentru aducerea copiilor la înot

Foto: Cristi Preda +4   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 20:29

Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM) a lansat campania "Înotul - campionul sănătăţii tale" prin care doreşte să atragă spre acest sport un număr cât mai mare de copii şi nu numai.

"Este o campanie frumoasă, o campanie curată, o campanie pentru copii, pentru viitorul nostru. Pentru că noi chiar credem că înotul este campionul sănătăţii tale.

Campania se adresează în primul rând copiilor şi de aceea vrem să ajungem în cât mai multe şcoli şi grădiniţe alături de cluburile sportive. Ne propunem să aducem către înot un număr cât mai mare de copii şi să vorbim despre beneficiile acestui sport", a declarat Camelia Potec, președintele FR de Natație, conform Agerpres.

"Această campanie reprezintă o invitaţie pentru toată lumea de a practica înotul. Bineînţeles că în urma acestei campanii, care se va întinde pe patru ani, şi baza de selecţie pentru noi, ca federaţie, va creşte. Ne dorim să aducem în bazin oameni din toate categoriile sociale şi de toate vârstele. Federaţia noastră are acum 3.000 de sportivi legitimaţi în timp ce una din vestul Europei are câteva sute de mii”, a spus și secretarul general al FRNPM, Matei Giurcăneanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează