SPORTURI  »  ALTELE  »  BOX

Giani Kiriță și Daniel Chiriță, bursă de 20.000 de euro pentru lupta anului » „Câinele” de la Exatlon vs „lupul” de la Ultimul trib

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 09:14

Giani Kiriță (42 de ani), fostul căpitan al lui Dinamo, și fostul petrolist Daniel Chiriță (44 de ani) sunt aproape de a cădea la acord în vederea unei lupte memorabile.

Lupta dintre Kiriță și Chiriță ar urma să fie organizată de OSS Fighters și SuperKombat, iar cei doi ar încasa sume importante de bani. Câștigătorul ar lua 15.000 de euro din bursa totală de 20.000 de euro. Kanal D și Antena 1, cele două televiziuni care au găzduit emisiunile de supraviețuire „Exatlon România” și „ Ultimul trib”, nu exclud implicarea în mediatizarea evenimentului, conform Libertatea

În deschiderea luptei dintre Ghiță și Moroșanu

„Ar fi un meci de entertainment, de rating, de interes pentru televiziuni. După părerea mea, s-ar putea oferi o bursă totală de măcar 20.000 de euro. Ideal ar fi ca acest meci să fie în deschiderea unui main-event adevărat, Ghiță vs. Moroșanu, de exemplu! Ar fi bătaie pe bilete atunci, s-ar umple stadioane!”, a spus Eduard Irimia, cunoscut promoter de lupte, pentru Libertatea. 

Vezi și: 

FOTO Alexandra Șipoș, cea mai sexy fană a lui Dinamo: „Atenție! Am antrenor personal de box”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează