SPORTURI  »  ALTELE  »  MTS

GSP LIVE VIDEO // Grevele angajaților de la SNST, ignorate total: „Au stat să numere greviștii, în loc să caute soluții"

sursă foto: Facebook Nagy Andy
sursă foto: Facebook Nagy Andy

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 16:20

Președintele SNST, Andy Nagy a vorbit, azi, la GSP Live, despre episoadele de discriminare care au loc în cadrul MTS (Ministerul Tineretului și Sportului).

1. Angajații nu sunt plătiți în funcție de vechime: „Sunt persoane care lucrează de 40 de ani și sunt plătiți la fel ca cei care se angajează de puțin timp. Nu se ține cont de vechime, de nimic”.

2. Cei de la MTS sunt obligați să muncească sămbâta și duminica fără să fie răsplătiți: „E ilegal clar să muncești sămbâta și duminica, iar pontajul să arate 0. Sportul se întâmplă sămbăta și duminica, asta se știe. S-au schimbat miniștri dar nu au venit soluții. Nu există nicăieri varianta să muncești fără sa fii plătit”.

3. Oamenii au făcut o grevă anul trecut, însă presiunile din partea MTS-ul i-a făcut să se retragă: „În timp ce aveau oameni în stradă, cei de la MTS s-au ocupat cu totul altceva: să-i numere, în loc să-i ajute. S-au făcut presiuni asupra lor din cauza grevei, vom reveni cu documente în următoarele zile. Angajați după ce semnau tabela că participă la grevă, erau puși să semneze un tabel adițional prin care spuneau că nu mai participă. Ieri semnau că intră în greva, azi semnau că nu. Am dovezi că s-a pus presiune, MTS-ul îi amenința pe angajați cu demisia, că vor fi dați afară și că vin alți în locul lor”.

 Citește și:

 GSP LIVE VIDEO // Sportul românesc, în paragină » Andy Nagy: „Sunt șobolani în bazine. Sportivii sunt nevoiți să se antreneze unde pot”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează