SPORTURI  »  ALTELE  »  MTS

GSP LIVE VIDEO // Sportul românesc, în paragină » Andy Nagy: „Sunt șobolani în bazine. Sportivii sunt nevoiți să se antreneze unde pot”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 13:02

Andy Nagy, președintele sindicatului național Sport și Tineret (SNST), a fost invitatul de azi a lui Costin Ștucan, la GSP Live.

Nagy a vorbit despre neregularitățile care au loc, la momentul actual, în sportul românesc.

 

„Aveam atâtea lucruri de făcut. Trebuie făcute bazinele de la „Olimpia”, de la „Lia Manoliu”, unde s-a găsit un șobolan în piscină. L-au băgat în renovare, în reparație capitală și de atunci e bazinul inchis. Au ieșit în stradă părinții copiilor care se antrenau acolo, dar nimic. În toamnă, copiii se pregăteau afară, în frig. Fiecare copil s-a antrenat unde a apucat”, a declarat, dezamăgit, Nagy, la GSP Live.

Celebrul caz cu șobolanul găsit în bazinul „Lia Manoliu”

În 2018, în bazinul Lia Manoliu din București a avut loc un caz de-a dreptul șocant. În timpul unui antrenament, câteva sportive au văzut un şobolan bălăcindu-se în apă. Tinerele s-au îngrozit când şi-au văzut noul partener de înot.

Deşi bazinul ”Lia Manoliu” este locul în care se antrenează sportivii loturilor naţionale, modernizarea acestuia a fost amânată mereu.

 Citește și:

 BIANCA ANDREESCU - ANGELIQUE KERBER // Bianca Andreescu, felicitări de la primul ministru al Canadei » Jucătoarea a răspuns prompt: „E o onoare să joc pentru această țară minunată”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2264892270198825
Ciprian Mircea Manescu  •  18 Martie 2019, 22:42

Aceiasi situatie si ma Brasov..... https://www.petitieonline.com/cerem_redeschiderea_complexului_agrement_tampa_braov?fbclid=IwAR3KYZTrEdjLnjFIonMtY610v7NnJOl8LXOhmDWaSEtwuYpP0gXzc-IfOR0

Vezi toate comentariile (1)
Comentează