SPORTURI  »  ALTELE  »  MINISTERUL SPORTULUI

Negocieri PSD-PNL-UDMR pentru restructurarea Guvernului » Gabriela Firea ar urma să preia Ministerul Sportului

Articol de - Publicat vineri, 19 mai 2023 15:31 / Actualizat vineri, 19 mai 2023 15:40

PNL, PSD și UDMR cele trei partide de la guvernare discută în aceste zile restructurarea Guvernului. Iar unul dintre miniștrii care ar urma să fie schimbat ar fi Eduard Novak, ministrul Sportului.

Potrivit informațiilor Libertatea, UDR ar fi de acord să cedeze unul dintre ministerele pe care le dețin, prin comasare, fiind vorba de Ministerul Sportului.

Gabriela Firea ar conduce Ministerul Sportului

Dacă s-ar ajunge la un acord între cele trei partide, ar urma să existe o comasare a Ministerului Familiei, Ministerul Sportului și Ministerul Tineretului. Iar în conducerea noului Minister al Familiei, Tineretului și Sportului ar urma să se afle Gabriela Firea, fina lui Gigi Becali.

„Susțin o reducere a numărului de ministere. Mi se pare foarte mult să existe un minister separat Familie, Tineret, poate exista Familie Tineret și Sport. Îmi voi susține punctul acesta de vedere zilele următoare la posibilele negocieri”, spunea Sorin Grindeanu, unul dintre liderii PSD, la Digi24.

Marcel Ciolacu l-a criticat pe Eduard Novak

 La începutul lunii aprilie, Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților  l-a criticat pe Eduard Novak, ministrul Sportului, pentru lipsa de reforme.

„Sportul românesc are nevoie de reforme! Cu tristețe, vă anunț ca în PNRR sunt zero euro pentru sport! Nu există nicio reformă! 

Nu putem vorbi despre sport fără autoritățile locale, fără primari, fără președinți de Consilii Județene. Ei țin sportul în acest moment. Nu l-am auzit pe ministrul Sportului vorbind despre vreo reforme. Adevărul este că sportul românesc este la pământ. Niciun euro din PNRR nu a fost dat pentru sport. Nu există nicio reformă. Voi lucra în perioada următoare cu marii campioni ai României pentru a veni cu o strategie coerentă pentru sport. România trebuie să revină pe locul pe care îl merită în sport!”, a fost declarația lui Marcel Ciolacu postată pe contul lui de Facebook. 

Citește și: 

Emoții pentru Gigi Becali » Undă verde pentru începerea procesului în care e acuzat de fraudă la vot

Alina Peșu debutează oficial la un meci din Liga 1! Povestea specială a arbitrei din Craiova: „Când eram mică jucam fotbal non-stop și spărgeam geamurile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Misu1950
Misu1950  •  20 Mai 2023, 07:37

Impertinenta, hotia si prostia vor deveni sporturi nationale!! Nu ca n-ar exista si acum, dar cu asta la conducere ne calificam in "cupele europene"...

TraianX
TraianX  •  19 Mai 2023, 20:39

A fost inlocuit *** , cu ***. Un minister de indivizi care taie frunze la caini. Verificati ce activitate au cluburile sportive ,care parca ar fi centre de asustati social. Uniti CSS-urile cu un Liceu, ***-ul Liceu cu program sportiv. Se reduce mult din aparatul ad ministrativ, care are ca activitate principala ridicarea salariului .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  19 Mai 2023, 19:55

Ce sa faca dna asta la sport?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează