SPORTURI  »  ALTELE  »  WRESTLING

Legendarul wrestler Hulk Hogan, în baston, după ce a un fost coleg a dezvăluit că „nu își mai simte picioarele”

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 15:38 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 15:41

Cunoscutul Hulk Hogan, fost mare wrestler, inclus în Hall of Fame, a apărut pentru prima dată în public, la doar câteva zile după ce au apărut informații că are mari probleme medicale. 

În vârstă de 69 de ani, Terrence Gene Bollea, pe numele său real, a fost fotografiat în orașul Clearwater, din Florida, în timp ce mergea sprijinindu-se de un baston, cu toate că reprezentații săi au declarat că aceasta nu are probleme. 

Recent, Kurt Angle, o altă legendă a wrestlingului, a susținut că s-a întâlnit cu Hulk Hodan și a povestit că aceasta „nu-și mai simte picioarele”, după o operație la spate.

„Nervii de la spate i-au fost secționați. Nu își mai poate simți partea inferioară a corpului. De aceea folosește un baston pentru a merge. Credeam că are bastonul din cauza durerii de la spate. Nu mai are nicio durere. Nu mai simte nimic. Nu-și mai poate simți picioarele. 

Merge ajutat de un baston, ceea ce înseamnă că e ceva grav. Îmi pare rău pentru el. S-a dedicat cu totul acestui sport, iar asta l-a terminat”, declarat Kurt Angle, potrivit TheSun. (VEZI IMAGINEA CU HULK HOGAN în prezent în galeria foto)

Hulk Hogan, foto: Imago
Hulk Hogan, foto: Imago
Hulk Hogan, foto: Imago
Hulk Hogan, foto: Imago
+15 FOTO

Hulk Hogan, nume legendar în wrestling 

Hulk Hogan este unul dintre cei mai faimoși wrestleri din istorie. Și-a început cariera în 1977 și este considerat a fost principalul promotor al wrestlingului în anii '80

A fost de 12 ori campion în diverse divizii din wrestling și s-a retras în 2012, după ce de-a lungul carierei a avut mai multe momente în care a luat pauză de la wrestling. 

Hogan a avut și o carieră în actorie. Acesta a apărut în mai multe filme și seriale, printre care și Rocky III și Baywatch. 

Hulk Hogan, foto: Imago
Hulk Hogan, foto: Imago
Hulk Hogan, foto: Imago
Hulk Hogan, foto: Imago
Hulk Hogan, foto: Imago
+15 FOTO

2,01 mmăsoară Hulk Hogan. Are 137 de kilograme

Citește și:

Exercițiul fizic simplu, fără greutăți sau echipamente, de care nimeni nu știe cât e de benefic: „Facem asta zilnic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close