SPORTURI  »  ALTELE  »  SPANIA

FOTO Omul momentului în UFC a sărbătorit titlul la restaurantul fiicei lui Florentino Perez » Cum arată și cât costă delicatesele

Ilia Topuria și Maria Angeles, fiica lui Florentino Perez. Foto: Instagram +22   FOTO
Ilia Topuria și Maria Angeles, fiica lui Florentino Perez. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 11:03 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 11:45

Ilia Topuria, luptătorul de 27 ani din MMA, a făcut istorie la sfârșitul săptămânii trecute după ce a cucerit centura mondială UFC, iar acum a sărbătorit titlul la un restaurant celebru din Madrid, care aparține fiicei lui Florentino Perez, președintele de la Real Madrid.

Topuria a devenit campion mondial UFC la categoria pană, învingându-l pe australianul Alexander Volkanovski (35 de ani). Toate laudele pe care le-a primit în această săptămână nu au făcut decât să alimenteze ambiția luptătorului, iar acesta a anunțat deja următoarea provocare: să se lupte cu Conor McGregor (35 de ani) pe stadionul Santiago Bernabeu.

FOTO. Ilia Topuria a sărbătorit titlul UFC la restaurantul fiicei lui Florentino Perez

Ilia Topuria, alături de prietenul său, artistul Omar Montes și de Maria Angeles, fiica lui Florentino Perez. Foto: Instagram
Ilia Topuria, alături de Maria Angeles, fiica lui Florentino Perez. Foto: Instagram
Ilia Topuria, alături de prietenul său, artistul Omar Montes și de Maria Angeles, fiica lui Florentino Perez. Foto: Instagram
Ilia Topuria, alături de Maria Angeles, fiica lui Florentino Perez. Foto: Instagram
Maria Angeles, fiica lui Florentino Perez. Foto: Imago Images
+18 FOTO

Luptătorul cu dublă cetăţenie, georgiană și spaniolă, se află deja în Spania pentru a sărbători noul titlu, plimbându-se prin diferite locuri, inclusiv la Madrid, unde va da startul meciului dintre Real și Sevilla (duminică, ora 22:00), și se va întâlni cu președintele Florentino Pérez, despre care a spus în conferința de presă că „este unul dintre oamenii pe care sunt cel mai încântat să îi cunosc”.

Imagini cu soția unuia dintre cei mai importanți sportivi ai momentului: „Te iubesc și tu ești numărul 1!”
METROSPORT
Imagini cu soția unuia dintre cei mai importanți sportivi ai momentului: „Te iubesc și tu ești numărul 1!”

„Felicitări pentru triumful tău istoric pentru sportul spaniol, Ilia Topuria. Suntem mândri că un mare madrilen ca tine a devenit campion mondial UFC”, a fost mesajul postat de Real Madrid.

Înainte de asta, luptătorul, însoțit de prietenul său, artistul Omar Montes, a vizitat un alt loc foarte special, El Babero, unul dintre cele mai bune restaurante din capitala Spaniei, deținut de Maria Angeles Perez, fiica lui Florentino Perez, potrivit AS.

Mulți vor spune că nu puteți face acest lucru. Te vor doborî și se vor îndoi de tine. Dar nu uitați, singurul de care aveți nevoie pentru a realiza ceva sunteți voi înșivă. Ai încredere în tine, ai credință și muncește neobosit, pentru că totul se va împlini. Nu contează de unde vii dacă știi unde te duci, iar ceea ce este în fața ta este mult mai important decât ceea ce este în spatele tău! Nu renunțați niciodată, niciodată. Doar ridică-te și luptă!

- Ilia Topuria, după ce a devenit campion mondial UFC

Fiica lui Florentino Perez se laudă cu un restaurant select

În restaurant se găsesc tipuri variate de mâncăruri, așadar nu e conceput cu un anumit specific. Clienții se pot bucura de preparate din pește, cum ar fi sardine picante la 17 euro, midii la prețul de 18 euro sau scoici (28 de euro).

Există, de asemenea, preparate precum chorizo și salchichón, la prețuri de 20 de euro. Un alt punct de atracție al gastronomiei spaniole este tortilla, cu opțiuni care includ clasica omletă și chiar trufe, cu un preț mai mare: 35 de euro.

Restaurantul fiicei lui Florentino Perez se laudă cu o tocană „făcută ca pe vremuri” cu care María Angeles și echipa sa fac senzație.

Citește și:

Aici vor sta „tricolorii” la EURO 2024 » 3 hoteluri de lux, în 3 orașe diferite

EURO 2024 înseamnă mai mult decât fotbal » Philipp Lahm, directorul turneului: „Este despre celebrarea valorilor europene”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează