SPORTURI  »  ALTELE  »  NATAȚIE

Manuel Bortuzzo, marea speranță a înotului italian, paralizat după ce a fost împușcat în coloană! Italia în șoc! Filmarea tulburătoare a atacului: premeditat sau nu?

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 20:27

Manuel Bortuzzo (19 ani), una dintre marile speranțe ale natației din Italia, va rămâne paralizat, după ce a fost împușcat marți seară în zona Pieței Eschilo din Roma. Glonțul s-a oprit în partea dreaptă a pieptului, în dreptul celei de-a unsprezecea vertebre.

Lorenzo Marinelli și Daniel Bazzano, cei doi agresori, au fost reținuți de autorități și puși sub acuzarea de tentativă de omor.

Riscă închisoarea între 7 și 20 de ani. Evenimentul reprobabil s-a petrecut în noaptea dintre sâmbătă și duminică, în jurul orei 02:00, ora Italiei. 

A fost Manuel Bortuzzo sau nu ținta?

Cei doi agresori au declarat că l-au împușcat pe tânărul înotător din greșeală, ținta lor fiind o persoană implicată într-o încăierare din apropiere. Poliția, descoperind arma ascunsă într-unul dintre tufișurile din apropiere, nu a crezut explicația lor, acuzându-i de premeditare.

Manuel nu va mai merge vreodată

„Este o lovitură care, din păcate, îl va împiedica să mai meargă vreodată. Cu nivelul actual al tehnologiei, recuperarea este imposibilă”, a fost verdictul dat de profesorul Alberto Delitala, directorul spitalului San Camillo din Roma.

Burtozzo este un specialist în probele de distanță medie. Cele mai bune rezultate ale sale sunt:

  • 1:52.46 la 200 de metri liber
  • 4:00.07 la 400 de metri liber
  • 15:44.43 la 1500 de metri liber

Citește și:

"Îmi pare rău, nu plâng așa de obicei" » Interviu zdrobitor cu ciclista Kristina Vogel, după accidentarea HORROR: "Le-am zis: «Repede, repede, scoateți-mi pantofii». Și am știut că sunt paralizată"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
indolentu
indolentu  •  13 Februarie 2019, 18:38

.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează