SPORTURI  »  ALTELE  »  MAYWEATHER VS NURMAGOMEDOV

MAYWEATHER vs NURMAGOMEDOV // Floyd confirmă lupta anului: "Lucrurile sunt clare: acum trebuie să vină în lumea mea!"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 16:36

Lupta dintre Floyd Mayweather Jr. (41 de ani) și Khabib Nurmagomedov  (30 de ani) a devenit doar o chestiune de timp. Americanul a confirmat încă o dată faptul că acceptă provocarea lansată de campionul din UFC. 

"Ne vom lupta. Oh, chiar vom face asta. Eu sunt propriul meu șef, nimeni nu-mi stabilește programul. Nu știu care e situația din tabăra lui Khabib, dar în cazul meu lucrurile sunt clare.

M-a provocat, am acceptat, iar acum trebuie să vină în lumea mea!", a declarat Mayweather pentru TMZ Sport.

Declarația lui Mayweather e lămuritoare în ceea ce privește regulile după care se va desfășura înfruntarea, unele clasice de box.

Floyd avea deja o înțelegere provizorie pentru o luptă împotriva lui Manny Pacquaiao. Filipinezul va trebui să se reorienteze. Zvonurile dau ca și stabilit un meci între Pacquiao și Adrien Broner.

Khabib Nurmagomedov are un palmares perfect, 27 de victorii din 27 de meciuri. În aceeași situație se află și Mayweather, câștigător în toate cele 50 de rânduri în care a intrat în ring.

Vezi și: NURMAGOMEDOV vs MAYWEATHER // VIDEO UPDATE Floyd a acceptat provocarea lui Khabib: "Hai s-o facem! În junglă nu poate fi decât un rege"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ursul_supraponderal
ursul_supraponderal  •  19 Octombrie 2018, 13:37

Singura șansă pe care o are rusul este o lovitură norocoasă. Dar nu cred ca Mayweather se va lasa descoperit pret de o clipă macar. E o gluma de luptă, în opinia mea.

1roman
1roman  •  19 Octombrie 2018, 13:06
Postat de fanucraiova48 pe 18 Octombrie 2018, 22:07

Ma intreb MAYWEATHER asta e bun nimic de zis dar de ce nu se lupta cu greii din box gen Tyson sau Lewis sau Hollyfilde , cum am zis e bun dar la categoria musca chiar nu inteleg pentru ce primeste atitea sute de milioane

Primește sute de milioane pentru simplu fapt ca este cel mai bun din istorie la categoria lui. Eu as vrea sa îl vad în ring împotriva lui Lomachenko :)

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Octombrie 2018, 10:18
Postat de fanucraiova48 pe 18 Octombrie 2018, 22:07

Ma intreb MAYWEATHER asta e bun nimic de zis dar de ce nu se lupta cu greii din box gen Tyson sau Lewis sau Hollyfilde , cum am zis e bun dar la categoria musca chiar nu inteleg pentru ce primeste atitea sute de milioane

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează