SPORTURI  »  ALTELE  »  NURMAGOMEDOV VS MAYWEATHER

NURMAGOMEDOV vs MAYWEATHER // VIDEO UPDATE Floyd a acceptat provocarea lui Khabib: "Hai s-o facem! În junglă nu poate fi decât un rege"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 19:14

Khabib Nurmagomedov (30 de ani) l-a învins pe Conor McGregor într-unul dintre cele mai tari meciuri din istoria UFC. Rusul a trecut acum la nivelul următor: l-a provocat pe Floyd Mayweather Jr. (41 de ani).

UPDATE 18:30

Floyd Mayweather Jr. a acceptat provocarea lansată de rus printr-un mesaj pe Instagram: "Pregătiți camerele. Să facem Las Vegas-ul celebru din nou!".

Știrea inițială

Khabib Nurmagomedov are un palmares perfect, 27 de victorii din 27 de meciuri. În aceeași situație se află și Mayweather, câștigător în toate cele 50 de rânduri în care a intrat în ring. Rusul a lansat provocarea pentru ceea ce ar putea fi cea mai mare luptă din istorie. 

"Hai să facem asta, Floyd. Trebuie să ne luptăm acum! 50-0 vs 27-0. Doi sportivi care nu au pierdut niciodată. În junglă nu poate fi decât un rege! Cine-i ăla? Normal că eu.

Tu nu l-ai putut termina pe McGregor, eu l-am făcut extrem de ușor să cedeze", a precizat Nurmagomedov. 

Meciul ar urma să aibă reguli de box, la fel ca în cazul partidei dintre Floyd Mayweather Jr. și Conor McGregor.

Vezi și: Khabib Nurmagomedov a primit o ofertă uriașă pentru a schimba sportul: "Ce credeți că ar trebui să fac?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
125449014739398
Dan Pricop  •  16 Octombrie 2018, 00:39

...pt bani,Mayweather lupta cu oricine,...nu personajul conteaza,cifrele puse'n joc,...s'au trezit multi *** ca meciurile cu Floyd sant profitabile,...dupa multe scamatorii si rateuri sau corzi fara adresa,rusul va fi oprit de un trasor magnetic,pt ca cearta e mai rea decat bataia,...Mayweather a avut un discurs de o moralitate graitoare an ultimul interviu dinaintea luptei cu Mac Gregor,...'am batut boxeuri pt cele mai grele centuri,m'a vazut o lume'ntreaga,...o fac pt ca asa se cere,dar nu ma comparati cu acesti clovni,...pt ca ei nu vor cunoaste niciodata valoarea'... merita vazut discursul,pe YouTube...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

179845362547264
GrandeTorito GrandeTorito  •  15 Octombrie 2018, 21:14
Postat de Kolea Ivan pe 15 Octombrie 2018, 21:08

Rusu chiar ai prost ,pai el in afara de a se arunca la picioare nu stie nimic a avut noroc și cu conor ca nu a fost ala prea pregatit cu asta termina floyd in prima runda

Hahahahahaa... Ai ochiu' format, amice! (ochiu' maro) Te pricepi.

2176183892628180
Kolea Ivan  •  15 Octombrie 2018, 21:08

Rusu chiar ai prost ,pai el in afara de a se arunca la picioare nu stie nimic a avut noroc și cu conor ca nu a fost ala prea pregatit cu asta termina floyd in prima runda

Vezi toate comentariile (9)
Comentează