SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Ovidiu Ionescu, lider în cel mai tare campionat de tenis de masă! "Este pentru prima dată"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 13:08

Vicecampionul european Ovidiu Ionescu a ajuns pe primul loc în campionatul Germaniei, o premieră pentru echipa la care activează buzoianul, Post SV Muhlhausen.

După 7 etape disputate în Bundesliga, cel mai tare campionat de tenis de masă din Europa, Post SV Muhlhausen, formația la care evoluează și Ovidiu Ionescu, e prima în clasament.

După etapa a 7-a, echipa vicecampionului european a trecut în frunte, depășindu-le la setaveraj pe Borussia Dusseldorf și TTF Liebherr Ochsenhausen. 11 formații evoluează în prima ligă germană de tenis de masă. "Este pentru prima dată când suntm lideri. E un sentiment tare plăcut", a declarat Ovidiu.

În ultima etapă, SV Muhlhausen a trecut cu 3-0, în deplasare, de Fulda-Maberzell. Ultimul punct pentru oaspeți a fost adus de Ovidiu, care a trecut cu 3-2 la seturi de Tomislav Pucar, un croat care a fost campion european la categoria sub 21 de ani, anul trecut!

Pregătiți de Liga Campionilor

Ovidiu Ionescu și colegii săi se pregătesc acum de al doilea joc în grupele Ligii Campionilor, vineri urmând să joace pentru prima dată în istoria Muhlhausen, o partidă pe teren propriu. "Vom întâlni campioana Suediei, Eslov Bordtennis, o formație foarte puternică. Are în componență câțiva jucători de mare valoare, dar sper să reușim prima victorie în Liga Campionilor", a declarat Ovidiu.

Suedezii au doi chinezi în echipă, dar și pe copilul teribil al tenisului de masă, grecul Ioannis Sgouropoulos, care a câștigat titlul european la tineret, în acest an, la Cluj Napoca. În prima etapă, SV Muhlhausen a pierdut cu 0-3, în deplasarea din Rusia, cu Fakel Orenburg, una dintre favoritele competiției.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  17 Octombrie 2018, 13:59

Ovidiu,tot respectul meu! Sa ai bafta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează