SPORTURI  »  ALTELE  »  SANIE

Performanță remarcabilă pentru Flavius Crăciun și Marian Gîtlan » Locul 3 în proba se sanie la Mondialele U23!

Cuplul Flavius Crăciun - Marian Gîtlan reprezintă cu succes România chiar dacă nu dispune de o sanie performantă
Cuplul Flavius Crăciun - Marian Gîtlan reprezintă cu succes România chiar dacă nu dispune de o sanie performantă

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 18:40

Cuplul Flavius Crăciun - Marian Gîtlan, 20 de ani, cu rezultate remarcabile pe pistele internaționale, a obținut un nou rezultat fantastic pentru România în proba de sanie.

Fără să avem tradiție în sporturile de iarnă, reușim prin cei doi o clasare incredibilă. Echipa românească a concurat la Mondialele U23 din Germania, de la Winterberg, și a terminat pe locul 3, obținând astfel medalia de bronz.

Asta în ciuda faptului au alergat la Mondiale cu o sanie subdimensionată și cu echipament peticit. Cât ar costa o sanie nouă? Cele ale nemților ajung și la 100.000 de euro, dar un exemplar pentru Crăciun - Gîtlan, nu neapărat versiune de supertop, ar însemna în jur de 10.000 - 15.000 de euro în funcție de utilări și calitate.

Mai mult, copilotul (n.r. Flavius) s-a trezit cu o afecțiune bizară la piciorul drept din cauza plăcii inadecvate cu care concurează.

"Arși" la o sponsorizare de 15.000 euro!

Surse GSP indică faptul că, recent, o companie producătoare de mobilă și-a arătat disponibilitatea de a-i sponsoriza pe Crăciun - Gîtlan cu 15.000 de euro pentru a-și putea inscripționa numele pe sania prahovenilor. "Totul s-a rupt când federația a vrut să oprească jumătate din bani din motive neclare", pretind apropiați ai celor doi băieți.

"Fals! Habar n-am despre ce e vorba! Dacă sportivii au posibilitatea să obțină sponsorizări directe, federația nu percepe niciun ban din sumele respective", explică secretarul general FRBS, Florin Țicu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
robdin2007
robdin2007  •  27 Ianuarie 2019, 00:38

Locul 3 din 3 echipaje:))). Felicitari

lionforever
lionforever  •  26 Ianuarie 2019, 20:31

Bravo lor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează