SPORTURI  »  ALTELE  »  TALERE

Raveca Maria Islai și Vlad Ghețu, record continental la talere mix juniori » Au terminat pe 6 finala Campionatului European de talere

Articol de - Publicat luni, 13 august 2018 12:04

Echipa României, cea mai tânără de la Campionatul European de talere pentru juniori, formată din Raveca Maria Islai (16 ani) și Vlad Ghețu (17 ani) a stabilit cel mai bun rezultat european în calificări. Cei doi au terminat finala pe 6.

Desfășurat la Leobersdorf, în Austria, Campionatul European de talere destinat juniorilor (sportivi de până la 21 de ani) a consemnat un nou record continental în calificări pentru România, în proba mixtă.

Echipa formată din Raveca Maria Islai și Vlad Ghețu a tras excelent în calificările pentru finală. Fiecare sportiv a reușit câte 71 de puncte din maximumul de 75 (3 manșe de câte 25 de puncte pentru fiecare) și, cu 142 de puncte, cei doi au stabilit cea mai pună performanță continentală. Astfel, România a devansat echipe foarte puternice precum Italia (140), Cehia (137) și Germania (136).

În finală, cei doi n-au mai păstrat acceași cadență și au terminat competiția pe locul 6.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează