SPORTURI  »  ALTELE  »  CE DE POLO, BARCELONA

România a învins Franța și a terminat pe locul 11 la Campionatele Europene de polo de la Barcelona

Foto: Christian Sandor
Foto: Christian Sandor

Articol de - Publicat joi, 26 iulie 2018 17:51

Reprezentativa României a încheiat pe poziția a 11-a Campionatul European de la Barcelona. "Tricolorii" au trecut în ultimul meci de Franța, 10-6, în disputa pentru locurile 11-12.

 A fost al doilea succes la turneul final pentru echipa pregătită de sârbul Dejan Stanojevici, după victoria din grupă cu Slovacia, 9-5. În rest, România a pierdut celelalte patru întâlniri din Spania: 5-11 cu Serbia, 7-12 cu Rusia, 5-15 cu Muntenegru și 7-12 cu Olanda. La ultima ediție a CE, România a terminat pe locul 10.

În semifinalele CE 2018 se înfruntă Serbia cu Croația și Spania cu Italia.

În victoria cu Franța, golurile României au fost marcate de: Cosmin Radu 4 goluri, Mihnea Chioveanu 2, Tudor Fulea 1, Vlad Georgescu 1, Andrei Prioteasa 1, Andrei Ghiban 1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  26 Iulie 2018, 23:03

Cand nu mai exista miza batem si noi. Observ ca pana si nemtii i-au putut bate cumva pe olandezi si daca nu ma insel merg la Mondiale. Propun sa se mai infiinteze o echipa in Bucuresti, sau data viitoare sa se convoace de la echipe din Cluj si din Iasi, ca vad ca de la locul 2 din tara au fost cam evitati.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează