Articol de , , - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 16:26 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 16:55

Alexandru Bourceanu a revenit azi în țară după ce a câștigat alături de naționala României Campionatul Mondial de Minifotbal, după o finală incredibilă.

La sosirea în București, fostul mijlocaș a vorbit despre ce înseamnă acest succes pentru el și pentru naționala României și a vorbit despre condițiile de antrenament pe care el și colegii săi le au.

VIDEO Alexandru Bourceanu trage un semnal de alarmă: „Ar trebui să vedeți condițiile de la Izvorani!”

„Noi am stat  două zile la Izvorani. Am avut oameni extraordinari lângă noi, dar trebuia să vedeți ce condiții... Să vedeți în ce condiții se pregătesc sportivii care câștigă titluri olimpice.  

Dacă vorbim de alimentație... Sportivi nu au ceea ce e mai important, legume și frunze. Nu există salată. Există doar prăjeală, într-un ulei... 

Condițiile de acolo nu sunt potrivite pentru marea performanță. Deși oamenii de acolo ne-au ajutat cu tot ceea ce au putut”, a spus Bourceanu la începutul declarațiilor. 

Acesta a continuat: „Ne puteam aștepta la penalty-uri în finală. Kazahstanul a învins echipe puternice până în finală. Dar nu ne așteptam să fie 20 de penalty-uri. În mod normal se rezolvă mai repede.

Noi am simțit că am avut meciul în control și puteam să-l tranșăm din prima repriză. De acum, cu siguranță va crește fenomenul. Oamenii sunt mai apropiați. Când merg să joace fotbal, merg la 6 contra 6, nu la 11 contra 11. Dar e un sport care a nevoie să crească.

Trebuie să îmbunătățim procesul pentru a rămâne acolo. Sunt multe de discutat, dar o vom face în perioada următoare”, a adăugat Bourceanu.

Citește și: 

Cum a ajuns România campioană mondială: retrăiește suspansul celor 30 de penalty-uri

Cine sunt jucătorii care au adus titlul mondial în România » Bourceanu nu e singurul fotbalist profesionist din lot!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”