SPORTURI  »  ALTELE  »  COMPETIȚIE

După 70 de ani » România va organiza un Campionat Mondial peste doi ani: „Obiectivul a devenit realitate”

România va organiza, în 2025, Campionatul Mondial de juniori de tenis de masă / Sursă foto: Facebook@ FRTM
România va organiza, în 2025, Campionatul Mondial de juniori de tenis de masă / Sursă foto: Facebook@ FRTM

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2023 17:16 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 18:16

E oficial: România va organiza, în 2025, Campionatul Mondial de juniori de tenis de masă. Președintele Federației, Cristinel Romanescu, a făcut anunțul în cursul zilei de miercuri.

Decizia a fost luată în cadrul Congresului Federației Internaționale de Tenis de Masă, care se desfășoară zilele acestea în Thailanda. România și Bahrain sunt cele două țări care au luptat pentru primirea Mondialului de peste doi ani. Competiția se va desfășura la Cluj-Napoca, au anunțat reprezentanții Federației. 

Astfel, țara noastră va organiza din nou o competiție mondială de tenis de masă pentru prima oară în ultimii 70 de ani. În 1953, România găzduia un Mondial în care Angelica Rozeanu a cucerit patru medalii.

„Obiectivul a devenit realitate”

Obiectivul meu și al FRTM (n.r. - Federația Română de Tenis de Masă) a devenit realitate! Felicităm Federația de Tenis de Masă din Bahrein, un competitor asiatic puternic și fairplay! Mulțumesc echipei mele, echipa FRTM, mulțumesc secretarului general Adriana Zamfir, secretarului general adjunct Cristian Crețu, mulțumesc sportivilor și antrenorilor, performanțele lor sunt motorul nostru!

Așa începe frumoasa poveste a unui Campionat Mondial pe care ni-l dorim doar un alt pas spre Mondialul de seniori!”, a spus Cristinel Romanescu, președintele FRTM.

La nivelul juniorilor, „tricolorii” de la tenis de masă domină Europa. La ultima competiție continentală, sportivii români au cucerit nu mai puțin de 17 medalii. România a ocupat primul loc în clasamentul pe naţiuni, cu 6 medalii de aur, 4 de argint şi 7 de bronz.

Citește și alte știri din sportul românesc: 

România încheie grupa B a Europeanului cu o înfrângere » 2-3 dramatic în fața Bulgariei!

Atac la președintele FR Handbal! » Constantin Din e contestat dur de membri ai Consiliului de Administrație

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează