SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Ronnie O'Sullivan și Jimmy White s-au chinuit să reconstituie două lovituri „ABSURDE” ale lui Jack Lisowski! Ce le-a ieșit celor doi superjucători de snooker

Foto: captură youtube Eurosport
Foto: captură youtube Eurosport

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 18:19

Ronnie O'Sullivan și Jimmy White s-au chinuit să reconstituie două lovituri incredibile ale lui Jack Lisowski, care s-a folosit de colțurile buzunarelor unei mese de snooker pentru a reuși două ieșiri la finalul unui break de la Openul Țării Galilor.

Jack Lisowski, două lovituri „absurde”

Considerat unul dintre cei mai talentați jucători de snooker, englezul Jack Lisowski, 27 de ani, a închis meciul cu Marco Fu, în primul tur de la Openul Țării Galilor, 4-3, cu un break de peste 100 de puncte.

De parcă performanța nu ar fi fost impresionantă suficient, Lisowski a făcut ceva complet special pentru un joc de snooker.

S-a folosit de marginile buzunarului la finalul breakului pentru a ieși la bilele maro și roz! Loviturile presupun un control impecabil, pe care sunt siguri doar jucătorii de superclasă. Vezi mai jos reușitele lui Lisowski. 

Ronnie O'Sullivan și Jimmy White au încercat să-l imite: ce a ieșit în studioul eurosport

În studioul Eurosport, Ronnie O'Sullivan, probabil cel mai talentat jucător de snooker din istorie, și Jimmy White, altă legendă a sportului cu bile, au încercat să imite ce a reușit Lisowski.

Lucrurile nu au decurs chiar așa ușor, după cum se vede în video.

Finala Openului Țării Galilor se dispută astăzi, între australianul Neil Robertson și englezul Stuart Bingham.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
raikkonen79
raikkonen79  •  17 Februarie 2019, 22:30

"Ronnie O'Sullivan si Jimmy White s-a chinuit".....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează