SPORTURI  »  ALTELE  »  LIGA CAMPIONILOR

Steaua București a pierdut partida cu CNA Barceloneta, din etapa a 8-a din grupa A a Ligii Campionilor la polo: 10-14

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2019 13:54

În bazinul din complexul Ghencea, echipa pregătită de Andrei Iosep a pierdut clar primele trei "sferturi" ale partidei, 3-5, 1-3, 1-4, dar a avut o tresărire de orgoliu în ultimele 8 minute, câștigând cu 5-2. S-a terminat până la urmă 10-14. 

Uros Cuckovici 5 goluri, Jerko Marinic Kragici 3, Marios Kapotsis 1 şi Dimitri Goanţă 1 au fost marcatorii Stelei care a înregistrat a 6-a înfrângere.

Campioana României e pe penultimul loc în grupă, locul 7, devansând doar pe Steaua Roșie Belgrad.

Tot în etapa a 8-a, ZF Eger (Ungaria) a surclasat-o pe Steaua Roşie Belgrad cu 17-11, AN Brescia (Italia) a trecut de FTC Telekom Budapesta, 10-5, iar campioana Italiei, Pro Recco a învins Dinamo Moscova cu 11-6. Pro Recco e prima în grupă cu 24 de puncte, urmată de Barcelonetta cu 19 și Brescia cu 17.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
104343947122875
Anton Pan  •  07 Februarie 2019, 16:50

Prestatia lamentabila de la polo si handbal sunt noi dovezi ca armata nu mai are ce cauta in sportul profesionist al unei tari UE. Numai in Romania se insista sa se pastreze relicva sovietica CSA, prin intermediul careia se asigura accesul unor ofiterasi la banii din sport, se polueaza si se corupe activitatea sportiva din Romania. Nicio tara democratica nu mai mentine aberatia impusa de sovietici prin militarizarea sportului. MApN are alte atributii si prioritati asa ca jos cizmele militare de pe grumazul sportului romanesc!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează