SPORTURI  »  ALTELE  »  GOLF

Tiger Woods a îmbogățit un parior! Câștig COLOSAL după triumful de cotă 14 al americanului, cea mai mare „gaură” din istoria William Hill!

Tiger Woods // FOTO: Reuters
Tiger Woods // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2019 12:48

Un pasionat de golf din Las Vegas a devenit peste noapte milionar. Americanul a pariat la William Hill suma de 85.000 de dolari pe succesul lui Tiger Woods din weekendul trecut la al 83-lea Masters Tournament şi a câştigat 1.190.000!

Campionul avea o cotă de 14 înaintea startului competiţiei. „E cea mai mare pierdere din toate timpurile, dar duminică a fost o zi mare pentru golf”, a anunţat Nick Bogdanovich, directorul cunoscutei case englezeşti.

Trecuseră 14 ani de când Woods nu mai luase „Green Jacket”. La Augusta a câştigat a cincea oară şi astfel s-a apropiat de cele şase ale lui Jack Nicklaus (record) şi a ajuns la 15 triumfuri majore de Mare Şlem.

Banii luaţi la pariuri de inspiratul american depăşesc şi premiul încasat de jucătorii clasaţi pe locul doi după Tiger, Dustin Johnson, Brooks Koepka şi Xander Schauffele, câte 850.667 $!

81 de turneedin PGA Tour are Woods în palmares, fiind al doilea din toate timpurile, și 41 în European Tour, al treilea all time

Vezi și: VIDEO Tiger Woods a renăscut la 43 de ani » A câștigat Masters-ul de la Augusta și e aproape de o performanță fantastică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sorinache
sorinache  •  16 Aprilie 2019, 14:50

Ma îndoiesc ca nu era deja milionar. Adică, voi credeți ca a dat 85.000 de dolari pe un pariu cu cota 14?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează