SPORTURI  »  ALTELE  »  CM DE TENIS DE MASĂ

Toți românii eliminați la Mondialul de tenis de masă » Mai avem șanse doar la dublu feminin cu Eliza Samara și Bernadette Szocs

Bernadette Szocs și Eliza Samara continuă Mondialul, doar la dublu
Bernadette Szocs și Eliza Samara continuă Mondialul, doar la dublu

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 17:51

România a părăsit Campionatul Mondial de tenis de masă, la simplu, în turneul de la Budapesta. Mai sunt șanse doar la dublu feminin cu Eliza Samara și Bernadette Szocs.

Campionatele Mondiale de la Budapesta au ajuns în faza optimilor e finală, dar niciunul dintre români nu au ajuns până aici.

Bernadette Szocs, numărul 17 mondial, și Eliza Samara, locul 21 ITTF, au fost ultimele speranțe „tricolore” pe tabloul de simplu. Cele două au cedat însă în turul 3. Berni a fost învinsă de Minnie Yam Soo Wai din Hong Kong, cu 4-0 la seturi, locul 41 în lume nedându-i nicio șansă.

Eliza Samara a avut ghinion la tragerea la sorți, în drumul ei nimerind-o pe chinezoaica Manyu Wang, locul 4 în lume. Românca a făcut un meci excelent, a câștigat două seturi, dar a cedat în cele din urmă cu 4-2.

Tot la feminin, Adina Diaconu și Daniela Dodean Monteiro au pierdut în primul tur, iar Irina Ciobanu (112 ITTF) a cedat în runda secundă, 2-4 cu Yue Wu (SUA), locul 44 mondial.

La băieți, Cristian Pletea e singurul care a trecut de primul tur, dar a cedat în runda secundă, 1-4 cu indianul Sathiyan Gnanasekaran. Hunor Szocs și vicecampionul european Ovidiu Ionescu, pierduseră în prima zi.

Speranțe la dublu

Eliza Samara și Bernadette Szocs continuă însă în proba de dublu. Cele două românce au trecut deja de primele două tururi: 4-0 cu Jessica Yamada/Gui Lin (Brazilia) și cu 4-2 de Adriana și Melanie Diaz (Puerto Rico). Aseară, cele două urmau să joace cu nord-coreencele Hyo Sim Cha și Nam Hae Kim.

Nu același succes au avut „tricolorii” la dublu mixt, Cristian Pletea, cuplu cu Eliza Samara, dar și Ovidiu Ionescu cu Bernadette Szocs au fost eliminați.

Vezi și:

GSP LIVE // VIDEO Secretele ping-pong-ului: Ce mânâncă și cum se pregătește românul care a ieșit al doilea la Europenele de tenis de masă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2357782517635617
Eu Subsemnatul  •  24 Aprilie 2019, 18:48

Ati uitat de Ovidiu Ionescu (dublu masculin)!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează