SPORTURI  »  ALTELE  »  UNIȚI PENTRU MIHAI

UNIȚI PENTRU MIHAI // George Ogăraru: "Ediția din 2018 a reușit să adune 200.000 de euro" » Veste MINUNATĂ: Mihai Neșu a decis unde vor merge banii

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 16:52

Ediția din 2018 a evenimentului "Uniți pentru Mihai Neșu" s-a desfășurat luna trecută, la Oradea, pe un stadion "Iuliu Bodola" arhiplin. George Ogăraru a anunțat astăzi că suma strânsă a fost de 200.000 de euro. 

Echipa UEFAnstasticilor Stelei, cea a legendelor naționalei României și cea a prietenilor lui Mihai Neșu s-au întâlnit într-un triunghiular caritabil de senzație. Banii strânși din vânzarea biletelor și a tuturor celorlalte materiale promoționale, aproximativ 200.000 de euro, vor merge către "Mihai Neșu Foundation".

"Dragi prieteni,

Va anunțăm cu mare bucurie ca in urma vânzării biletelor, insignelor, tricourilor, calendarelor “UEFAntasticii România 100” cumulat cu donațiile de la sponsorii evenimentului dar și cu donațiile personale, ediția “Uniți pentru Mihai” 2018 a reușit sa adune 200.000 de euro.

Dorința lui Mihai este să achiziționeze aparate de la Project Walk din America, locul unde s-a tratat in anii aceștia, și sa specializeze terapeuții pentru a le putea folosi in România. Astfel nu ar fi doar el beneficiarul campaniei ci implicit toți copiii care au nevoie de Terapii la acest nivel.

Aparatura este scumpa dar sperăm ca ediția aceasta să acopere cheltuielile pentru primul. Vom continua să strângem fonduri și pentru al doilea aparat care este deosebit de important și strict legat de primul. Deja ne gândim la conceptul pentru următoarea ediție...și ne rugam sa ne țină  Dumnezeu sănătoși și in putere...mai ales pe Mihai !!

Dacă va căutați un model in viața...priviți cu încredere la Mihai Nesu. Sperăm că v-am adus bucurie in suflete! Mulțumim pentru tot!", a scris Ogăraru pe facebook.

Vezi și: Replici spumoase între Hagi, Popescu și "reporterul" Dumitrescu, la microfon, înaintea evenimentului "Uniți pentru Mihai Neșu": "Voia să mă bage fundaș stânga" :)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
andy_2008
andy_2008  •  12 Iunie 2018, 18:14

BRAVOOOO!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează