SPORTURI  »  AUTO  »  MOTOGP

Valentino Rossi, lovitură dură din partea șefilor de la Yamaha: "Ai făcut-o lată! Încă o greșeală și nu mai ai ce căuta aici!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 11:36

Șefii Yamaha sunt nemulțumiți și amenință că vor lua măsuri în ceea ce-l privește pe cel mai bun prieten al lui Valentino Rossi, Alessio "Uccio" Salucci.

Uccio s-a contrat dur cu Marc Marquez după incidentul dintre spaniol și Rossi din Argentina și nu l-a lăsat pe campionul mondial en-titre să intre în boxa lui Valentino pentru a-i cere scuze. Lucru care nu le-a picat bine celor de la Yamaha, care ar fi preferat o abordare diplomată a momentului.

Jurnalistul italian Maurizio Bruscolini susține că șefii de la Yamaha i-au dat un ultim avertisment lui Uccio: "De data asta, chiar a făcut-o lată! Gata! Încă o greșeală și nu mai ai ce căuta în boxă!

În Argentina, un clan a încercat să domine un alt clan. E incredibil la ce asistăm! În interiorul paddock-ului e un clan care a deținut puterea în ultimii 15 ani, iar acum un alt clan a căpătat putere și, probabil, vrea să comande, iar clanul care pierde nu acceptă așa ceva. Există un adevărat război care nu se desfășoară doar pe circuit".

Bruscolini nu-l menajează deloc pe Rossi: "Ani de zile nu s-a luat nicio măsură. În 2005, după incidentul cu Gibernau de pe circuitul de la Jerez, Rossi a mai avut și alte episoade de genul ăla, dar toți spuneau: «Cât de curajos e! Cât de puternic e!»
Îmi amintesc un titlu dintr-un ziar după incidentul de la Jerez: Valentino superstar, o manevră care reaprinde lupta la titlu. Au existat jurnaliști care au exultat după lucruri nu tocmai regulamentare. Depășirea lui Rossi la Stoner de la Laguna Seca, pe care a făcut-o și Marquez lui Valentino mai târziu nu era regulamentară. Domnii cu putere de decizie au aprobat astfel de situații și uite unde s-a ajuns. Cine seamănă vânt culege furtună, iar eu cred că, ținând cont ce a semănat Rossi, el poate culege și un tsunami".

"Doctorul" e atacat dur de conaționalul său: "Valentino e foarte diferit de ceea ce vrea să pară în fața presei. Când a început să-l atace pe Marquez și să spună:« Nici măcar nu trebuie să mă mai privească» și alte prostii de genul ăsta, și-a arătat adevărata față. Valentino e rău, răzbunător, ranchiunos. Nu e cel prezentat de domnii din mass-media. Problema e că a apărut unul care e mai nemernic decât Valentino", a spus jurnalistul în emisiunea Paddock TV.

Valentino și Uccio sunt prieteni din copilărie, iar din 1998, Salucci e asistentul lui Rossi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fangigi
fangigi  •  16 Aprilie 2018, 22:33

Un bufon umflat de presa acest papitoi de Rossi!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Aprilie 2018, 14:35

titlu cancanist ca de obicei. cu mult clickbait.

556856157835046
Alikianos Shenghen  •  16 Aprilie 2018, 13:55

Caracterial nu mi-a placut niciodata Rossi. Uita cum se purta el cu Max Biaggi cand a ajuns in Moto GP. Honda cand l-a angajat pe Biaggi a pretins ca acesta sa-l lase sa castige pe Doohan. Biaggi si-a vazut de ale lui si castiga un mare premiu dupa altul. Sefii de la Honda au tras sforile si l-au eliminat la un mare premiu si suspendat pentru inca doua. Doar asa a putut castiga in acel an Doohan. Dupa aceste incidente japonezii au punctat pe Rossi si Biaggi a trebuit sa plece de la Honda, care in acea perioada aveau cea mai puternica motocicleta. Daca japonezii ar fi fost corecti cu Biaggi acesta ar fi putut castiga Campionatul Mondial Moto GP, Moto 500 in acea perioada minim de 4-5 ori si Rosii ar fi fost mult mai dezumflat. De 10 ani baiatul din Tavulia nu mai castiga un campionat mondial. Inainte sa plece la Ducati a afirmat: "in 80 de secunde eu si echipa mea punem la punct motocicleta Ducati si vom castiga". Dupa 2 ani a plecat de acolo cu coada intre picioare si de atunci castiga altii, nu el.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează