SPORTURI  »  ATLETISM  »  INEDIT

VIDEO Plonjon spre victorie! Un atlet american l-a imitat perfect pe Superman și a devenit campion la 400m garduri

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 12:47

Infinite Tucker a cucerit medalia de aur la proba de 400 m garduri la campionatele colegiilor din SUA într-un mod inedit.

Acesta alerga cot la cot cu Robert Grant, dar o nebunie de moment l-a ajutat să termine primul. Acesta a plonjat cu mâinile înainte și și-a întrecut rivalul, care nu a rămas indiferent.

„Dacă aș spune ce gândesc în fața camerei, antrenorul m-ar da afară din echipă”, a spus vicecampionul Robert Grant, potrivit Sportbible.

Imaginea cu Tucker a ajuns virală pe site-urile de socializare, unde a fost comparat cu Superman. La finalul cursei, campionul inventiv a explicat, mai în glumă, mai în serios, ce l-a inspirat să riște tot pentru victorie.

„Am închis ochii după al zecelea obstacol. I-am deschis, mi-am văzut mama la linia de finiș și am sărit să o îmbrățișez. Am dat totul în această cursă”, a spus Infinite Tucker.

de Andreea Visu

Citește și:

Sportivii din Etiopia au ȘOCAT pe toată lumea: „Cum să fie născuți în 2000?” :O

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
10200694798169304
Sorin Tirichita  •  13 Mai 2019, 16:12

Draga Andreea, se numesc garduri, nu obstacole!!! Exista obstacole doar la 3000m, restul probelor au garduri, cum ar fi 110mg sau 400mg ...offf, rușine!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează