SPORTURI  »  ATLETISM  »  200 DE METRI

Viteza blondă » Dafne Schippers a triumfat din nou în proba de 200 de metri, ca acum 2 ani, la Beijing

FOTO: Reuters +1   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2017 21:58

 a triumfat din nou în proba de 200 de metri, ca acum 2 ani, la Beijing.

Cu cel mai bun timp al său din acest sezon, 22,05, olandeza a trecut linia de sosire mai rapidă cu 3 sutimi decât Marie-Josee Ta Lou (Cote d’Ivoire). Încă o dată învingătoare mondială în această probă, Schippers a explicat că "am luptat pentru asta. Am muncit atât de mult și acum sunt fericită. E special și faptul că am câștigat de două ori consecutiv. Era foarte important să înving. Anul trecut nu a fost unul ușor pentru mine. Am schimbat totul, am un nou antrenor, acum se văd roadele".

La Rio de Janeiro, ea s-a oprit la argint, rezultat dezamăgitor. A învins-o Elaine Thompson din Bahamas, cea care reușea dubla sprintului. "Secretul meu e faptul că mă bucur de sport, îmi place să alerg", a adăugat Dafne, care a împlinit 25 de ani în iunie. "Uneori sunt încordată la începutul competiției, dar îmi revin până la sfârșit. Sunt o alergătoare a finalelor!"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  12 August 2017, 23:50

Bravo portocala mecanica!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează