SPORTURI  »  AUTO  »  CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SUPER RALLY

Campionatul Național de Super Rally // VIDEO+FOTO Benny Adegbuyi, copilot pentru Mihai Leu: „Vă spun la final dacă schimb sportul” » Concluzia luptătorului

FOTO: Vlad Nedelea +24   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 08:48

Luptătorul Benny Adegbuyi (34 de ani) a fost copilotul lui Mihai Leu pentru câteva ture de circuit în cadrul etapei de la Mangalia a Campionatului Național de Super Rally.

„Am lăsat luptele pentru o zi și am venit la raliu. E o experiență pe care mi-o doream de ceva timp și astăzi am ocazia să o fac cu unul dintre cei mai buni, cu Mihai Leu. Abia aștept.

Emoțiile sunt puțin mai mari. Înaintea unui meci știu ce am de făcut, pe cine o să înfrunt. Ce voi face acum am văzut doar la televizor. Bănuiesc că adrenalina și emoțiile sunt mult mai mari. Atmosfera e mișto, e tare. Mașinile sunt tari. E super fain aici.

Îmi plac și mașinile, dar mă descurc mai bine în ring. Voi vedea după ce merg pe pistă și simt pe pielea mea cu este. Mihai Leu s-a descurcat, nu știu cum mă voi descurca și eu. Vă spun după dacă schimb sau nu sportul”, a declarat Benny pentru GSP.ro.

+25 FOTO

Primul test adevărat :)

Benny a întâmpinat o problemă chiar înainte de a testa Ferrari-ul lui Mihai Leu. Costumul de copilot a fost puțin cam mic pentru lupător, dar a perseverat și a a reușit să îl îmbrace din a doua încercare.

Se și vede. Prima provocare a fost într-adevăr costumul. Abia am reușit să mă îmbrac în el. Am urcat în mașină și nu o să mai cobor ceva timp. Nu am loc să mă mișc”, a glumit Benny.

Rămâne în ring

Așa cum a promis, Benny a revenit pentru a împărtăși experiența.

„Adrenalina e combinată cu frica. E mișto, cred că aș mai repeta asta. Centurile erau fixe, eu stăteam fix. Cred că ăsta e secretul. Din interior e ca un joc pe calculator. Se mișcă totul prea repede, parcă ia prea repede curba. Am avut încredere în Mihai, dar tot am avut o panică totală.
Eu nu cred că aș reuși. Mai bine rămân la lupte și îmi iau o bătaie. O să mai vin la raliu. Și a doua, a treia oară”, a conchis Adegbuyi .

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Dani Oțil a atras toate privirile cu bolidul său Radical SR4 la Campionatul Național de Super Rally!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează