SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

FOTO WOOW! Un fost iepuraș Playboy va concura pentru a ajunge în Formula 1

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 11:07

Formula 1 va lansa ”W Series”, începând cu sezonul viitor, o competiție care va permite femeilor să ajungă mai ușor în cel mai cunoscut campionat de viteză.

Printre concurentele care își doresc participarea în noua competiție se numără și nemțoaica Doreen Seidel. În 2009 ea a pozat în Playboy, ediția de Germania, iar din 2011 s-a dedicat meseriei de pilot auto.

Doreen e una dintre cele 55 de candidate pentru circuitul W Series, potrivit libertatea.ro. Startul se va da în luna mai a anului 2019 și etapele vor avea loc la Hockenheim, Zolder, Misano, Norisring, Assen și Brands Hatch.

Dacă rezultatele o vor ajuta, fostul iepuraș Playboy va avea posibilitatea să concureze și în Formula 1.

doreen seidel 11 +21 FOTO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  06 Decembrie 2018, 12:47

https://www.auto-bild.ro/sport/alexandra-marinescu-a-w-series-152783.html

adi_stelistul
adi_stelistul  •  06 Decembrie 2018, 12:46

Bravo, minunat, dar stiti ca intre cele 55 de candidate care au trecut de prima faza a calificarilor este si o romanca? Sau e mai relevant prezenta top-modelului german pentru un site de sport romanesc?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează